Címkék és Matricák


Címkék és matricák

A munkahelyszínen sok esetben szükség van a különböző jelzésértékkel rendelkező címkék és matricák használatára. Elvégre nagyon fontos, hogy megfelelően tájékoztassuk a dolgozókat, illetve mindenki mást is, aki ott tartózkodik. 

Különösen nagy jelentőséggel bír, ha egy adott terület valamilyen oknál fogva veszélyt jelent az arra közlekedők testi épségére nézve. Például azért, mert eleshetnek, megsérülhetnek vagy lezuhanhatnak. A törvény is előírja, hogy ha ezek közül bármelyik megtörténhet valahol, akkor arra jól látható és értelmezhető módon figyelmeztetni kell az embereket. 


Az Állványbázis.hu webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos munkaeszközzel és kiegészítővel ellássuk a dolgozókat. Bár a fő profilunk a magas minőségben készülő állványok és létrák forgalmazása, emellett más termékeket is kínálunk. 

Többek között a munkahelyszínen használható tartozékok és kiegészítők is a kínálatunk részét képezik. Elvégre ezek használata is nagymértékben befolyásolja, hogy milyen hatékonyan, eredményesen és nem utolsó sorban biztonságosan tudunk dolgozni. Ebbe a termékkategóriába tartoznak a címkék és matricák is, amiknek elsődleges szerepe az előírásoknak megfelelő figyelmeztetés és tájékoztatás.

Milyen címkék és matricák kaphatók nálunk?

Az egyik nagy csoportot a figyelmeztető jelzéssel ellátott matricák jelentik, amik valamilyen veszélyre hívják fel a figyelmet. Ezekre nagy szükség van, hiszen a jelzéseket látva az emberek sokkal óvatosabban és lassabban közlekednek ott. Ezzel pedig rengeteg olyan baleset előzhető meg, aminek egy munkahelyen nem szabad megtörténnie.

Ezek többféle jelzéssel készülnek. Vannak például általános vagy sérülésveszélyt jelző változatok, de vannak olyanok is, amik egy konkrét dologra figyelmeztetnek. Például csúszásra, botlásra, zuhanásra. Sőt, azokat a matricákat is megtalálod, amik ballasztsúly jelenlétére hívják fel a figyelmet. 

Az egyes munkaeszközöket, például létrákat, állványokat, dobogókat információs címkékkel kell ellátni. Ezeken nemcsak írásos szövegek szerepelnek, hanem olyan ábrák is, amik informálják a felhasználókat az eszközök megfelelő használatáról. Többek között a tolólétrákra, támasztólétrákra és dobogókra ragasztható címkéket is megtalálod. 

Hol találod a legfontosabb információkat a termékekről?

Sok esetben már első ránézésre is láthatod, hogy melyik címkét, matricát keresed. Ha viszont biztosra szeretnél menni, akkor nem árt megnézned a termékoldalt, itt ugyanis feltüntettünk néhány fontos adatot róluk. 

Megtudhatod például, hogy pontosan milyen eszköz jelölésére tudod használni őket. Emellett pedig a címkék és matricák pontos méretéről is tájékozódhatsz. Végül, de nem utolsó sorban azt is elolvashatod, hogy milyen kiszerelésben kínáljuk őket. Vagyis, hogy egy csomagban hány darab címke vagy matrica van. 

Milyen egyéb kiegészítőket kínálunk?

A címkék és matricák mellett még sok egyéb kelléket és kiegészítőt is megtalálsz a kínálatunkban. Például különböző alkatrészeket és tartozékokat, amik a kis méretük ellenére is fontos szerepet töltenek be.

Csak, hogy néhányat említsünk a sok közül, a lábdugókat, szárlezárókat, csavarokat és biztosítószegeket is meg tudod vásárolni nálunk. Egyedül arra kell figyelned, hogy 100%-ban kompatibilis legyen az általad használt munkaeszközzel.

Szűrés alap

Ár
1200 Ft 8440 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.