Félprofi Gurulóállvány


Félprofi gurulóállványok választása esetén is igen körültekintően kell eljárni, itt is nagyon fontos a biztonsági előírásoknak minden tekintetben megfelelő gurulóállvány, hiszen egy munkavédelmi ellenőrzés során, ezek hiánya büntetést von maga után. Ezek is professzionális felhasználásra szánt termékek ahogyan az ipari "testvéreik". Fontos, hogy kellő szintű stabilitással és merev szerkezettel rendelkezzenek. Ideális esetben, könnyű és gyors összeszerelés jellemzi őket. 2-3 méteres munkamagasságtól egészen a több, mint 13 méteres munkamagasságig válogathat a félprofi gurulóállványok között, amelyek modulárisan bővíthetők, és kompakt szállítási méretre alakíthatók.
A félprofi gurulóállványok felhasználási területe is igen sokrétű, de ezeket inkább azok az iparosok, szakmunkások, szerelők illetve azok vállalkozásai keresik akik munkálatai során munkaállvány, gurulóállvány használata rendszeresen szükséges lehet és a munkavédelmi előírásoknak meg kell feleljenek. A félprofi gurulóállványok rendszeres vásárlói közé tartoznak a festő, bádogos, ács, épületgépész munkálatokat végzők, és egyéb épületen dolgozó iparosok. A félprofi gurulóállványok ára kedvezőbb, mint az ipari társaié mivel jellemzően kisebb teherbírásúak, kevesebb alapanyag (alumínium) felhasználásával készüknek, de még rendszeres használathoz tökéletesen megfelelnek.
A Krause és a Zarges is igen felkészült ezen igények kiszolgálására.
A Zarges egy típus családja érhető el ebben a kategóriában Zarges ModulMaster néven mely leginkább régi nevén ismert még ami Zarges Z300 volt. Ezeket az állványokat ahogy a neve is utal rá modulokból lehet egyre magasabb munkamagasságra építeni. A, B, C, D, E modulokból lehet egyszerűen a kellő méretű gurulóállványt összerakni.
A Krause szélesebb szortimentjéből tudunk választani, indulva a Krause Monto RollTec nem bővíthető kis állványával, folytatva a Krause ClimTec, Krause ProTec, Krause ProTec XS (összecsukható gurulóállvány), Krause Protec XSP (dobogós gurulóállvány), Krause ProTec XXL nagy méretű félprofi gurulóállványukig.

Mivel ezek a legelterjedtebb, legkelendőbb munkaállványok így ezeket készleten is tartjuk, telephelyünkön azonnal átvehetőek a "Raktáron" megjelöléssel illetett darabok, melyeket az allvanybazis.hu honlapunkon propagálunk.
Mint az ipari darabokat ezeket az állványokat is díjmentesen szállítjuk az ország egész területén.
Hívja ügyfélszolgálatunkat akciós, egyedi árakért.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
150410 Ft 2095370 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 13 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Járólap hossza
Több... Kevesebb
Járólap szélessége
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.