Univerzális csuklós létra


Univerzális csuklós létra

Rengeteg olyan szakipari munka van, aminek során szükség van arra, hogy a magasban végezzük el a feladatokat. Ilyenkor pedig remek szolgálatot tesz egy professzionális kialakítású, masszív univerzális csuklós létra.

Ennek a munkaeszköznek az egyik legnagyobb pozitívuma, hogy nagyon sokoldalúan lehet használni, ennek köszönhetően pedig sokféle helyszínen, illetve munkában lehet hű társunk. Az adott modelltől függően két vagy akár három változatban is felállíthatóak, így tényleg úgy tudjuk használni őket, ahogy éppen a legmegfelelőbb. Nálunk a Krause cég által gyártott változatokat tudod beszerezni.


A webáruházunkban a profi munkaeszközök széles kínálatával várunk, hogy bármilyen munkáról is legyen szó, gyorsan, kényelmesen, és nem utolsó sorban biztonságosan el tudd végezni.

Az egyik termékkategóriánkat a magas minőségű ipari csuklós létrák jelentik, itt találod azokat a változatokat, amik univerzális használatra lettek tervezve. Mielőtt rátérünk a kínálatunk ismertetésére, nézzük meg, hogy mi mindent érdemes tudni egy ilyen csuklós létráról!

Milyen előnyei vannak az univerzális csuklós létra használatának?

Az univerzális csuklós létra egy nagyon különleges konstrukciót testesít meg, hiszen az adott modelltől függően támasztólétraként, állólétraként és munkaállványként is használható. Ebből kifolyólag nagyon sokoldalú és praktikus használatot tesz lehetővé.

Arról nem is beszélve, hogy a különböző feladatok elvégzését egyetlen munkaeszközzel meg tudjuk oldani ahelyett, hogy mindegyikhez más létrát használnánk. Ennek pedig a tárolás szempontjából is nagy jelentősége van. 

Milyen csuklós létrákat találsz ebben a kategóriában?

Kétféle univerzális csuklós létra megvásárlására nyílik nálunk lehetőséged: mindkettő a Krause Stabilo termékcsalád tagja, az egyik 4x4 fokos, a másik pedig 4x3-as kivitelben készül. A 4x4-es változattal 3,55 méteres munkamagasságot, illetve 1,55 méteres állómagasságot lehet elérni. A másik esetében a maximálisan elérhető munkamagasság 2,95 méter, az állómagasság tekintetében pedig a felső határ 0,95 méter.

Mindkettő rendkívül strapabíró, erős, masszív alumínium létra. Mivel kis helyigénnyel rendelkeznek, így a kisebb szerelési munkákhoz is kiváló megoldást nyújtanak. Biztonsági rögzítőcsuklókkal, stabil kereszttartókkal és lábdugókkal is fel vannak szerelve, a száraik pedig extra megerősítést kaptak. Mindemellett egy kézzel mozgatható elem is van rajtuk, ami a SpeedMatic rendszer része, ez rendkívül gyors és kényelmes kezelést tesz lehetővé. 

Miért érdemes megnézned a termékadatlapon szereplő információkat?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy valóban megfelelő lesz-e számodra a kiszemelt univerzális csuklós létra, bizony nem elég egy fotó. Mindenképpen érdemes megnézni a termékadatlapot, ahol minden fontos jellemzőt, tulajdonságot és műszaki adatot el tudsz olvasni. 

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz a termék nevére vagy fotójára, ezt követően ugyanis a rendszer automatikusan az adatlapra irányít. Ha itt legörgetsz a “Leírás” részhez, akkor sok információt láthatsz, többek között például a különböző alkatrészekről, a létra anyagáról, méretéről, illetve a fokok szélességéről. 

Ha még ezek után is maradnak benned kérdések, akkor keress minket a megadott elérhetőségeken! Az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen válaszolnak, és teljes körű tájékoztatást nyújtanak. 

Szűrés alap

Ár
85690 Ft 86670 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 4 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.