Rotoros betonsimító


Rotoros betonsimító

Az építkezéseken szinte mindig napirendre kerül a betonozás, ami azt jelenti, hogy speciális munkagépek használatára is szükség van. A rotoros betonsimító nagymértékben megkönnyíti a dolgunkat, amikor azon dolgozunk, hogy a masszaállagú beton kellőképpen sima és egyenletes legyen. 

Ez nagyon fontos, hiszen csak így érhetünk el profi végeredményt, amikor betonból készítünk alapokat, aljzatokat, utakat. Ezek a gépek kültéren és beltéren is gyors és kényelmes megoldást nyújtanak a simításra. Sőt, még azt is lehetővé teszik, hogy felületkeményítő anyagokat dolgozzunk be a betonba. 


A webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy gyors és szakszerű munkát végezz. Fő profilunk a magas minőségű, megbízható használatra tervezett létrák és állványok forgalmazása. Ezek mellett a professzionális szerszámgépeket is megtalálod a kínálatunkban. 

Nálunk még akkor is megtalálod a számításodat, ha betonlehúzó és betonsimító munkagépeket keresel. Ezeken belül találod a “Rotoros betonsimító” termékkategóriát, ahol a rotoros elven működő modelleket láthatod.

Milyen rotoros betonsimítókat találsz a kínálatunkban?

Számunkra kiemelten fontos, hogy kizárólag magas minőségű és modern technológiával működő munkagépeket kínáljunk a vásárlóinknak. Ez természetesen a rotoros betonsimítók esetében sincs másképp.

Ennek megfelelően piacvezető cégek készülékeit forgalmazzuk, amik már számtalanszor bizonyságot tettek a kiválóságukról. Az AGT, a BetonTrowel és az Enar gépei közül tudsz választani. A kínálatban a behajtható és a nem behajtható karral rendelkező típusok is rendelkezésre állnak. 

A készülékek mellett a kiegészítők, alkatrészek beszerzésére is lehetőséged nyílik. Lapátkészletet, illetve simítótányért is találsz ebben a kategóriában. 

Hol találod a legfontosabb műszaki adatokat, termékjellemzőket?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy az adott rotoros betonsimító ideális választás-e a számodra, fontos, hogy teljeskörűen tájékozódj róla. Ezt úgy tudod megtenni, hogy elolvasod a termékadatlapon szereplő információkat. Itt ugyanis minden műszaki adatot, termékjellemzőt és egyéb tudnivalót feltüntettünk. 

A készülék fotója alatt találod a “Leírás” menüpontot, ahol pontokba szedve felsoroltuk a legfontosabb adatokat. Innen sok minden kiderül az adott gépről. Például az, hogy mekkora a simító átmérője, hogy hány darab lapáttal működik, és mit kell tudni a karról. Ezt követően pedig egy részletes ismertetőt olvashatsz a készülékről. 

Ha az egérrel egy kicsit lejjebb görgetsz, akkor azt is láthatod, hogy melyek azok a tartozékok, amik leszállításra kerülnek a betonsimítóval. Ez alatt felsoroltuk azokat az alkatrészeket is, amiket pluszban meg tudsz rendelni hozzá. Végül pedig a konkrét műszaki adatokról tájékozódhatsz, többek között a gép teljesítményéről, súlyáról, zajszintjéről és méreteiről.

Hogyan tudod leadni a rendelést a kiválasztott készülékre?

A vásárláshoz először is a virtuális kosaradba kell tenned a kiválasztott rotoros betonsimítót. Ehhez csak rá kell kattintanod a “Kosárba rakom” feliratú gombra. Ezt követően a rendszer automatikusan arra az oldalra visz, ahol meg kell adnod a rendeléshez szükséges adatokat. 

Ha beírtad a személyes adataidat, a szállítási címet, és megadtad a fizetés módját, akkor kattints a folytatás gombra! Amennyiben rendelkezel promóciós kóddal, akkor azt is itt tudod megadni. A folyamat a rendelésed véglegesítésével zárul. 

Szűrés alap

Ár
17989 Ft 7190000 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.