Ipari porszívók


Ipari porszívók

Amikor a munkahelyszín takarítása kerül napirendre, akkor remek szolgálatot tesznek az ipari porszívók. Ezek speciális kialakítású készülékek, amik célirányosan arra lettek kifejlesztve, hogy nagy alapterületen is kiválóan működjenek. Emellett pedig a különböző halmazállapotú szennyeződések eltávolítására is hatékonyan alkalmazhatók. 

Elvégre egy munkahelyszínen nemcsak por és szilárd hulladékok fordulhatnak elő, hiszen olajokkal vagy egyéb folyékony halmazállapotú anyagokkal is dolgozunk. Ha ezekkel összekoszoljuk a padlót, akkor azokat is fel kell tudnunk takarítani. 


Az általunk kínált magas minőségű szerszámgépek egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy gyors, hatékony és biztonságos munkát tudj végezni. Még akkor is, ha épp a munkahelyszín alapos takarítása, és a szennyeződések eltávolítása a feladat. Ilyenkor nem használhatod a hagyományos kivitelben készülő porszívókat, hiszen azok nem alkalmasak erre a munkára. 

Ezzel szemben az ipari használatra szánt változatokkal nagyon könnyen és kényelmesen tudsz dolgozni. A végeredmény pedig önmagáért beszél, ugyanis rövid idő alatt makulátlanul tisztává varázsolhatod a helyiségeket.

Milyen ipari porszívókat találsz nálunk?

Nálunk kizárólag megbízható működésre képes ipari porszívókat találsz, amik minden szempontból meg tudnak felelni az elvárásaidnak. Erről a minőségi alkatrészek és az innovatív műszaki megoldások gondoskodnak, amik rendkívül gyorssá és hatékonnyá teszik a takarítást. 

Az általunk kínált készülékeket a japán Hikoki cég készíti, ami a világ egyik legismertebb szerszámgépgyártó vállalata. Népszerűsége elsősorban annak köszönhető, hogy professzionális munkaeszközöket kínálnak, amiket akár kezdők is egyszerűen tudnak használni. 

Ez természetesen az ipari porszívókra is igazak. Kompakt kivitellel rendelkeznek, és kerekekkel is fel vannak szerelve, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyen lehet mozgatni őket. Gördülékenyen áttolhatjuk őket egyik helyiségből a másikba, de ha szállításra kerül sor, az is egyszerűen megvalósítható.

Kiváló műszaki adatok jellemzik őket, kiváló teljesítménnyel rendelkeznek, és a maximális szívóerősségük is nagy. A legtöbb modellen nemcsak száraz, hanem nedves funkció is elérhető, így a folyékony szennyeződések eltávolítására is lehet használni őket. A gépek kezelése a rajtuk lévő gombok, tekerők, illetve érintőképernyő használatával lehetséges.

Széles választék érhető el

Többek között a Hikoki RP250YDL, RP300YDL és RP350YE sorozatszámú modell is megtalálható a kínálatunkban. Ugyanakkor ezeken kívül még sok más típus közül is választhatsz, amik méretben és egyéb paraméterben is különböznek egymástól. 

Milyen információkat találsz a termékoldalon?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni a kiszemelt készülék lesz-e számodra a tökéletes választás, érdemes elolvasnod a termékoldalt. Itt minden fontos adatot és információt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy határozott döntést tudj hozni. 

A termékfotó alatt a “Leírás” felirat alatt látod a műszaki adatokat és egyéb paramétereket. Megtudhatod például, hogy a szerszámgép mekkora teljesítménnyel rendelkezik, illetve mekkora a maximális szívóképessége. Ezenfelül a gép tömegéről, szűrőosztályáról és tartálytérfogatáról is tájékozódhatsz. 

A “Termék részletei” feliratra kattintva azt is megtudhatod, hogy az adott készülékhez hány év garancia jár vásárlás esetén. A “Katalógusok” fülön pedig le tudod tölteni az online információs füzeteket is, amikből még részletesebben tudsz informálódni.

Szűrés alap

Ár
119850 Ft 359850 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.