Függőleges talajfúró gép

AGT benzines függőleges...
2-3 munkanap
Függőleges talajfúró gép

AGT benzines függőleges földfúró/talajfúró (HONDA GX35)

AGT
20-FP50GX35
2-3 munkanap
189 900 Ft
Nettó súly (kg) 11 Bruttó súly (kg) 11,5 VTSZ 84321000 Fordulatszám (1/perc) 7000 Garancia 1 év Motor HONDA GX35 Motor teljesítménye (LE) 1,3 Hengerűrtartalom (cm3) 35,8 Üzemanyagtank (liter) 0,6 Motorolaj mennyisége (l) 0,1
AGT benzines függőleges...
2-3 munkanap
Függőleges talajfúró gép

AGT benzines függőleges földfúró/talajfúró (HONDA GX50)

AGT
20-FP50GX50
2-3 munkanap
229 900 Ft
Nettó súly (kg) 11 Bruttó súly (kg) 11,5 VTSZ 84321000 Fordulatszám (1/perc) 7000 Garancia 1 év Motor HONDA GX50 Motor teljesítménye (LE) 2 Hengerűrtartalom (cm3) 47,9 Üzemanyagtank (liter) 0,6

Függőleges talajfúró gép

Egy építkezés alkalmával szinte mindig szükség van arra, hogy a talajszint alatt dolgozzunk. Ilyenkor remek szolgálatot tesz egy függőleges talajfúró gép. A használatával ugyanis nagyon gyorsan és hatékonyan tudunk kialakítani olyan mélyedéseket, amik a talajszintre merőlegesen futnak. 

Például amikor oszlopokat, cölöpöket szeretnénk rögzíteni, vagy talajcsavarok és horgonyok telepítése a cél. Bármelyik feladatról is legyen szó, a függőleges irányban használható talajfúróval profi munkát tudunk végezni. Sőt, még akár az alapozások elkészítéséhez is remek választások. 


A szerszámgépek menüpontban az egyik nagy termékkategóriánkba azok a professzionális talajfúró gépek tartoznak, amik könnyebbé teszik a föld alatti munkákat. Itt fogod megtalálni, amit keresel, ha egy függőleges mozgású gépre van szükséged.

Milyen függőleges talajfúró gépeket tudsz megvásárolni nálunk?

Pontosan tudjuk, hogy mennyit számít a munkavégzés során az, hogy milyen munkagépeket használunk. Éppen ezért kizárólag olyan készülékek forgalmazásával foglalkozunk, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak. Ez természetesen a függőleges talajfúró gépekre is igaz. 

Ami a gyártót illeti, az Eurokomax cég által készített talajfúrókat tudod megvásárolni nálunk, mert ezek számtalanszor bizonyították már a kiválóságukat. Nagy teljesítménnyel rendelkeznek, aminek köszönhetően magas hatékonysággal lehet alkalmazni őket. Ráadásul egyszerűen, kényelmesen, a talaj fellazítása nélkül működtethetők.

Ami a gépek típusát illeti, benzines kivitelben készülnek. A tartozékok leszállításra kerülnek a készülékkel együtt, de a különböző alkatrészeket külön is meg lehet vásárolni. Nálunk a függőleges fúrószárakat és a talajfúró vágóéleket is megtalálod.

Hol találod a legfontosabb információkat?

Ahhoz, hogy gyors és határozott döntést tudj hozni, nagyon fontos, hogy teljeskörűen tájékozódj a függőleges talajfúró gépekről. Ezt úgy tudod megtenni, hogy elolvasod a termékadatlapon szereplő információkat. Ehhez csak rá kell kattintanod a munkagép nevére vagy fotójára, és a rendszer máris elnavigál oda.

Ha kicsit lejjebb görgetsz az egérrel, akkor a “Leírás” fül alatt egy részletes ismertetőt találsz, amiből sok minden kiderül. Például az, hogy konkrétan milyen feladatok elvégzésére alkalmas az adott gép, és milyen helyszíneken tudod használni. Emellett olvashatsz az előnyeiről és arról is, hogy mi jellemzi a működését. Ez alatt pontokba szedve felsoroljuk, hogy milyen tartozékok kerülnek leszállításra a talajfúróval. 

Ha a szállítással kapcsolatos információkra vagy kíváncsi, akkor görgess az oldalunk aljára! Itt találod a “Szállítás” menüpontot, amire kattintva elolvashatsz minden fontos tudnivalót. Többek között például azt, hogy milyen esetben tudjuk ingyen kiszállítani a megrendelt termékeket.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

Amennyiben konkrétan tudod, hogy mit keresel, akkor célszerű használni az oldalunk keresőjét, illetve szűrőjét. Legfelül találsz egy fehér sávot, ahova be tudod írni a vízszintes talajfúró gép nevét vagy kódszámát. Ezt követően a rendszer kilistázza neked a releváns találatokat.

A kategóriaoldalon állva pedig elérhetővé válik a szűrő is. A “Szűrés alap” felirat alatt tudod beállítani azt az ársávot, amit ideálisnak érzel. Ez esetben ugyanis csak azokat a gépeket fogod látni, amik beleesnek ebbe az árkategóriába. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a megfelelő helyre húzod a csúszka jobb, illetve bal oldalát. 

Szűrés alap

Ár
5489 Ft 219900 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.