Betonmaró, betoncsiszoló


Betonmaró, betoncsiszoló

Az építkezések, felújítási munkálatok során szükség lehet a betonmaró és a betoncsiszoló használatára. A beton az egyik leggyakoribb mesterséges építőanyag, amit nagyon sokoldalúan fel lehet használni. Többek között járdákat, járdaszigeteket, lépcsőket, falakat, oszlopokat is lehet készíteni belőle. 

Ahhoz, hogy a betonnal könnyen és kényelmesen tudjunk dolgozni, szükségünk van néhány professzionális kialakítású készülékre. Manuálisan például lehetetlen megoldani a még folyékony állapotú beton kiegyenlítését, majd megszilárdult állapotban a csiszolását.


A betonmaró nagy segítséget nyújt a szintkülönbségek kiegyenlítéséhez, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy szép egységes végeredményt kapjunk. Emellett a csatlakoztatott porszívóval együtt használva a betonfelület gyors és hatékony tisztítására is alkalmas. Kialakításának köszönhetően nagyon precízen lehet dolgozni vele. A fém hegyeinek köszönhetően képes az anyag leválasztására akár nagyobb mennyiségben is.

Ahogy a nevében is benne van, a betoncsiszoló a beton, illetve egyéb kőfelületek csiszolására lett kifejlesztve. Az ezeken a felületeken található szennyeződések eltávolítása céljából is alkalmazható. A készülékhez különböző csiszolószegmensek is tartoznak, amik még precízebb munkát tesznek lehetővé. 

Az építőipari gépek és szerszámok termékcsoporton belül a betonmaró, betoncsiszoló kategóriában találod a beton megmunkálására alkalmas gépeket.

Milyen betonmarókat, betoncsiszolókat találsz nálunk?

Webshopunkban kizárólag professzionális készülékeket kínálunk, amik gyors és precíz munkát tesznek lehetővé. Könnyűek, praktikusan használhatók, így kezdő, haladó és profi tudással, tapasztalattal egyszerűen tudod kezelni őket. Kényelmesen tudod irányítani őket, így akár a nehezebben hozzáférhető helyeken is jól tudsz dolgozni velük. 

Ami a márkákat illeti, főleg a Dr. Schulze cég által gyártott gépeket találod meg nálunk. Ez egy német márka, amit megbízhatóság, folyamatos innováció, és az igazi német precizitás jellemez. 

A cég által készített betonmarók és betoncsiszolók egyedülálló minőséget képviselnek a piacon. A felhasználók igényeinek maximális kiszolgálására törekednek, ennek megfelelően kimagasló műszaki megoldásokat kínálnak.

Kínálatunkban a Betontrowel egyik kiemelkedő betonmaró gépét is megtalálod, amibe Honda benzinmotor került. Precíz felépítésének, alkatrészeinek és kiváló műszaki adatainak köszönhetően magas minőségű munkát garantál. 

Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb készüléket?

Mindenekelőtt érdemes átgondolni néhány dolgot. Tudnod kell, hogy pontosan hol, milyen feladatokra, milyen üzemidővel fogod használni a gépet. Ennek megfelelően határozható meg például a teljesítmény, a munkaszélesség és a fordulatszám. 

Ezeket az adatokat a termékek adatlapján találod. Csak kattints rá a betonmaró vagy betoncsiszoló fotójára, majd görgess lejjebb az oldalon! Itt három opció közül választhatsz: leírás, termék részletei és katalógusok. 

Ha még az adatok birtokában sem vagy biztos a döntésedben, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Az elérhetőségeinket a weboldalunk tetejére görgetve, a kék sávban találod. Itt két telefonszámot is feltüntettünk, amin keresztül el tudod érni az ügyfélszolgálati munkatársainkat.

Inkább írnál nekünk? Akkor kattints felül a “Kapcsolat” menüpontra! Ott találod az email címünket, ahova bármikor el tudod küldeni az üzeneted. 

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
859999 Ft 1850000 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.