Betonmaró, betoncsiszoló

Termékek 8

A betonmaró gépek főleg a szintkülönbségek kiegyenlítését szolgálják, illetve a betonfelület tisztítására is használhatók. Gyorsan, pontosan lehet dolgozni velük, dobjukon található fém hegyeiknek köszönhetően akár nagy mennyiségben is képesek az anyag leválasztására. Csatlakoztatott porszívó egységük tisztábbá teszi a munkavégzést, egyaránt kép...

A betonmaró gépek főleg a szintkülönbségek kiegyenlítését szolgálják, illetve a betonfelület tisztítására is használhatók. Gyorsan, pontosan lehet dolgozni velük, dobjukon található fém hegyeiknek köszönhetően akár nagy mennyiségben is képesek az anyag leválasztására. Csatlakoztatott porszívó egységük tisztábbá teszi a munkavégzést, egyaránt képes felszippantani a kisebb leváló törmelékeket és port.

A betoncsiszolók a beton mellett egyéb, például kőfelületek csiszolására, kiegyenlítésére, emellett az ezeken található szennyeződések eltávolítására is alkalmasak. Árkategóriájukban némileg magasabbak, a hozzájuk tartozó különlegesen precíz gyémánt csiszolószegmenseknek köszönhetően.

Kevesebb
Még több
1 - 8 a(z) 8 termékből

Szűrés

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
20190 Ft‎ 1038450 Ft‎
Gyártó
Több.. Kevesebb

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...