Kompakt kombinált biztonsági dobogó

Krause ALAPDOBOGÓ...
  • Kedvezményes ár / -80 093 Ft
2-3 munkanap
Kompakt kombinált biztonsági dobogó

Krause ALAPDOBOGÓ 1.000x1.000 MM

Krause
835574
2-3 munkanap
320 380 Ft 400 473 Ft

Kompakt kombinált biztonsági dobogó

Biztonsági dobogót keresünk, lehetőség szerint nemcsak stabil és terhelhető kivitelben, hanem kompakt kialakítással? Olyan modellt, amit igény szerint akár a nehezebb körülmények között is bátran bevethetünk, a többméteres magasságának köszönhetően ugyanis hiba nélkül teljesít majd? Akkor az oldalon megtalálható kompakt kombinált biztonsági dobogók minden bizonnyal elsőrendű választást kínálnak majd.

Egytől egyig megbízható forrásból származnak, bátran lehet őket alkalmazni. Nyugodtan kattintsunk a kompakt kombinált biztonsági dobogók bármelyikének az adatlapjára, és tudjunk meg róla többet is.


Az oldalon található kompakt kombinált biztonsági dobogók közti keresés javaslatai

Mi minden lehet fontos akkor, ha az ember épp kompakt kombinált biztonsági dobogót keres? Nyilván lényeges tényezőnek számít a szóba jöhető dobogók munkamagassága. Az sem mindegy, hogy milyen állómagasság, illetve milyen nagyságrendű beszerzési ár társul egy-egy kompakt kombinált biztonsági dobogóhoz.

Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy ezen szempontok szerint minél könnyebb legyen keresni. Nincs más teendő, mint bal felül használni a különféle szűrőket, és máris átláthatóbbá válik a kompakt kombinált biztonsági dobogók találati listája.

Ezenfelül pedig igény szerint akár sorba is rendezhető a kompakt kombinált biztonsági dobogók listája, méghozzá jobb felül az oldal tetején.

Ezért célszerű kattintani a kompakt kombinált biztonsági dobogók adatlapjára is

A kompakt kombinált biztonsági dobogó beszerzése viszonylag nagyobb horderejű döntés, ezért érdemes körültekintően megoldani. Ha alaposan utána szeretnénk járni a szimpatikusnak tűnő modellek specifikumainak, akkor kattintsunk bátran az adatlapjukra.

Merthogy az egyes kompakt kombinált biztonsági dobogók adatlapján nemcsak több fotón keresztül szemlélhetők az egyes modellek, hanem a velük kapcsolatos technikai és egyéb szempontok is megtalálhatók.

Úgyhogy az adatlapra kattintva részleteiben ismerhető meg, hogy milyen biztonsági megoldásokkal és extra funkciókkal vannak ellátva.

A kompakt kombinált biztonsági dobogó mellett másfajta eszközre is szükség van? Ez sem gond!

Merthogy a webáruházunkban egészen sokféle állvány, ipari szerelődobogó és létra érhető el. Sőt, bőven akad az egyéb munkaeszköz- és szerszámgéptípusokból is, beleértve a különféle tárolókat vagy ipari párátlanítókat is.

A legjobb, hogy a kompakt kombinált biztonsági dobogó mellett az egyéb szóba jöhető eszközök keresése is egyszerűen megoldható. Nincs más teendő, mint a lap tetején kiválasztani az aktuálisan keresett termékkategória nevét. Egyszerűen kattintsunk a névre, és máris nézhetjük a szóba jöhető opciókat.

Gyors segítség a kiszemelt kompakt kombinált biztonsági dobogó megrendeléséhez

Ha sikerült megtalálni a célokhoz leginkább passzoló kompakt kombinált biztonsági dobogót, akkor adjuk hozzá a virtuális kosárhoz. Amikor minden rendelni kívánt eszköz benne van a kosárban, jobb felül tudunk a pénztárhoz menni.

Itt a szokott módon megadjuk az adatainkat, majd kiválasztjuk a fizetési és átvételi módot. Miután véglegesítettük a rendelést, legfeljebb pár nap, és használhatjuk is a megrendelt kompakt kombinált biztonsági dobogót.

Szűrés alap

Ár
320380 Ft 856330 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
3 m 6 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.