Rögzített létra


Rögzített létra

A munkagépek telepítése sok esetben a talajszint feletti magasságban történik, és azok eléréséhez szükség van a rögzített létra használatára is. Bár a legtöbb gép már automatizáltan működik, ez nem jelenti azt, hogy nincs szükség egy kezelőre. Ő az, aki elvégzi a szükséges beállításokat vagy egyszerűen csak ránéz a gépre, hogy rendben működik-e. 

Ha ezt valamiért nem tudja megtenni a számítógépen, akkor oda kell mennie a helyszínre, ahol el kell tudnia érni a munkagépet. Ilyenkor jó szolgálatot tesz a rögzített létra, amivel akár nagyobb magasságokba is biztonságosan fel lehet jutni. 


A webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden szükséges munkaeszköz rendelkezésre álljon a biztonságos és hatékony munkavégzéshez. Nem volt kérdés, hogy a kínálatunkban a minőségi állványok és létrák is helyet kapnak, hiszen ezek használatára is nagy szükség van. 

A rögzített létra is nélkülözhetetlen munkaeszköz, amikor nemcsak átmenetileg van szükség arra, hogy elérjük a kívánt magasságot. Ha időnként visszatérünk a helyszínre, hogy elérjük a felsőbb szinteken telepített munkagépeket, akkor ezek a típusú létrák ideális megoldást jelentenek. 

A rögzített létra típusai, amiket nálunk is megtalálsz

Ha kicsit jobban elmélyedsz a kínálatunkban, akkor láthatod, hogy többféle rögzített létrából is választhatsz. Alapvetően két nagy kategóriába sorolhatjuk őket, az egyik az egyrészes létrák, a másik pedig az osztott létrák. 

Az egyrészes létrák használata akkor javasolt, amikor csak egy szintmagasságot szeretnénk elérni. A fokokon felfelé haladva elérjük a tetőt vagy azt az ajtót, amin belépve hozzáférünk a munkagéphez.

Ezzel szemben az osztott létrák két létraszakasszal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ezekkel akár két szintmagasságot is elérhetünk. Vagyis, ha az egyik szakaszon végighaladunk felfelé, akkor eldönthetjük, hogy ott megállunk vagy szeretnénk feljebb menni. Ezek a típusok remek választások, ha például két szinten is kezelni kell a munkagépeket. 

Bármelyik létra mellett is döntesz, mindegyikkel biztonságosan közelítheted meg a célállomást. Ezt a Krause gyártó cég által használt minőségi anyagok és alkatrészek garantálják. A létrák egy merev korláttal is fel vannak szerelve, ami szintén hozzájárul a megbízható használathoz. 

Hogyan tudsz paraméterek szerint keresni?

Ha nem szeretnéd végignézni az összes terméket, akkor használd a keresőt! Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt tudod megadni a paramétereket, hogy az oldal mi alapján szűrjön a termékekre.

Itt ki tudod választani, hogy egyrészes vagy osztott létrát keresel-e, illetve az ideális árintervallumot is be tudod állítani. Ehhez húzd a csúszka két végét a megfelelő összegekre!

Középen a nézetet is át tudod állítani aszerint, hogy mozaikosan vagy listaszerűen szeretnéd-e látni a termékeket. Jobb oldalt pedig sorrendet tudsz felállítani ár, illetve névsor szerint. Sőt, akár azt is kiválaszthatod, hogy a rendszer az új termékeket sorolja előre.

Mit kell tudnod az általunk kínált létrákról?

Nálunk a Krause cég által gyártott, professzionális kialakítású létrákat találod, amik maximálisan megfelelnek a felhasználói igényeknek. Természetesen nem a véletlen műve, hogy ennek a cégnek a termékeit forgalmazzuk. 

Már több mint 120 éve foglalkozik magas minőségű létrák és állványok gyártásával, amik széleskörűen ki tudják elégíteni az igényeket. A termékeket a legszigorúbb teszteknek és ellenőrzéseknek vetik alá, hogy 100%-ban biztonságos legyen a használatuk. 

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
28682 Ft 8524613 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.