Speciális üzemi szekrények


Speciális üzemi szekrények

A speciális üzemi szekrények a munkaterület fontos elemei. Legyen szó irodáról, műhelyről vagy öltözőről, szinte bárhol szükség lehet rájuk. Ide tartoznak például a vegyszerek, mérgek és takarítóeszközök tárolására szolgáló szekrények, de említhetjük a szelektív hulladékgyűjtőket is. 

A munkakörnyezetben vannak olyan eszközök, termékek, amiket a többitől elkülönítve kell tárolni. Különösen a szemétre kell kellő figyelmet fordítani, hogy biztosan a megfelelő helyre kerüljön. Ezeknek a tárolására szolgálnak a speciális kialakítású üzemi szekrények, amiket ebben a kategóriában találsz. 


Milyen speciális üzemi szekrényeket találsz nálunk?

Az egyik nagy kategóriába tartoznak a speciális tárolóegységek. Ezek kifejezetten arra a célra lettek kifejlesztve, hogy megfelelő tárolási lehetőséget biztosítsanak. Ezek között több típust is találsz, vannak az egy- illetve kétajtós változatok, de a “sima”, valamint a betekintő ablakos típusok is rendelkezésedre állnak. 

Itt találod az írópulttal és a görgőkkel felszerelt szekrényt is, ami egyszerre két funkciót is betölt. Nemcsak holmik tárolását teszi lehetővé, hanem pluszban még írhatsz is rajta. A munkaterületen nagyon hasznos egy ilyen elem, hiszen bármikor szükség lehet arra, hogy feljegyezz valamit. Minek battyognál oda az asztalhoz vagy munkapulthoz, ha ezt ott helyben is megteheted?

Végül, de nem utolsó sorban itt találod a szelektív hulladékgyűjtőket is, amik szintén elengedhetetlenek egy praktikusan berendezett munkaterületen. Természetesen a kék, zöld, piros és sárga fedéllel felszerelt változatokat is megtalálod. 

Ha még szükséged van más tárolóra és berendezésre, amit itt nem találsz meg, akkor nézz körül a műhely kategóriájában is! Itt várnak a nem speciális üzemi szekrények, polcok és dobozos tárolóegységek. 

Hogyan találsz rá a leggyorsabban az általad keresett termékekre?

Ha van időd, akkor nézd végig nyugodtan a teljes terméklistát, hiszen sok hasznos elemet fogsz találni! Ha sietsz vagy konkrét elképzeléssel érkeztél, akkor bátran használd a keresőt! 

Bal oldalon látod azt a feliratot, hogy “Szűrés alap”, alatt tudod kiválasztani azt az ársávot, amit megfelelőnek érzel. Középen tudsz nézetet váltani. Alapesetben mozaikos elrendezésben látod a termékeket, ami gyors nézelődést tesz lehetővé. Ha váltasz, akkor a rendszer egymás alatt listázza ki neked az elemeket, így is könnyen tudsz kutakodni, de többet kell lefelé görgetni, hogy a lista végére érj. 

Jobb oldalon pedig sorrendet tudsz felállítani a termékek között. Csak nyisd fel az ikont, és kattintsd a megfelelő paraméterre! Mellette pedig azt tudod kiválasztani, hogy egyszerre hány terméket mutasson neked az oldal. 

Hol találod a vásárláshoz szükséges információkat?

Ha a termékekről szeretnél tájékozódni, akkor az adatlapon találod a fontos információkat, műszaki adatokat. Itt láthatod például, hogy a speciális üzemi szekrények milyen méretűek, színűek, anyagúak. 

Szállítással kapcsolatos információkra vagy kíváncsi? Akkor görgess fel a weboldalunk tetejére, ott találod a “Szállítás” menüpontot. Ha érdekelnek az írásaink, akkor figyelmedbe ajánljuk a “Blog” menüpontot, itt vannak a szakmai bejegyzéseink. Mellette van az “Oldaltérkép opció”, ezt a könnyebb átláthatóság kedvéért tettük elérhetővé. Ha rákattintasz, akkor a rendszer kilistázza neked az összes kategóriaoldalt, márkát és terméket.

Ha bármilyen kérdésed van, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, az elérhetőségeinket a “Kapcsolat” menüpont alatt tüntettük fel. 

Szűrés alap

Ár
145035 Ft 701780 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.