Csuklós létra

Termékek 18

Számos célra használható, univerzális eszközök a csuklós létrák: támasztólétraként, állványként, kétoldalas állólétraként, praktikusan felállíthatók lépcsőn, alkalmazhatóak hídként is. A „csuklóknak” köszönhetően lehetséges ennyiféleképpen variálni őket. Ezek az elemek teszik lehetővé továbbá a létrák egyszerű összehajthatóságát is, hogy akár eg...

Számos célra használható, univerzális eszközök a csuklós létrák: támasztólétraként, állványként, kétoldalas állólétraként, praktikusan felállíthatók lépcsőn, alkalmazhatóak hídként is. A „csuklóknak” köszönhetően lehetséges ennyiféleképpen variálni őket. Ezek az elemek teszik lehetővé továbbá a létrák egyszerű összehajthatóságát is, hogy akár egészen kis helyen, például egy személygépkocsi csomagtartójában is elférjenek.

Annak ellenére, hogy igazán sokoldalú eszközök a csuklós létrák, meglehetősen kedvező árakon szerezhetőek be. Mindig figyeljen rá, hogy biztonságos, a minőségi követelményrendszernek megfelelő terméket válasszon! Az általunk forgalmazott Krause létrákra ez minden esetben jellemző.

Kevesebb
Még több
1 - 16 a(z) 18 termékből

Szűrés

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
32681 Ft‎ 120331 Ft‎
Gyártó
Több.. Kevesebb
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 4 m
Állómagasság
Járólap magassága.
0 m 2 m

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...