Ipari Állólétra - Egy oldalon járható

Termékek 33

Az ipari állólétrák különlegesen stabil, egy oldalon járható változatok, nevükből is adódóan, ipari felhasználás céljából. Ezek a gyártmányok nagy igénybevételnek kitéve is stabilan teljesítenek, alkalmasak mindennapos, többórányi munkavégzésre is. Különböző méretekben érhetők el, fix és gurítható kivitelben is beszerezhetők. Az extra erős igény...

Az ipari állólétrák különlegesen stabil, egy oldalon járható változatok, nevükből is adódóan, ipari felhasználás céljából. Ezek a gyártmányok nagy igénybevételnek kitéve is stabilan teljesítenek, alkalmasak mindennapos, többórányi munkavégzésre is. Különböző méretekben érhetők el, fix és gurítható kivitelben is beszerezhetők. Az extra erős igénybevételhez és biztonságos használathoz érdemes nagy dobogóval és kapaszkodótérrel ellátott változatot vásárolni, amely szabadabb teret biztosít a mozgásban.

Az egy oldalon járható ipari állólétrák közt is szerepelnek kis helyigénnyel, könnyedén mozgatható-szállítható változatok, amennyiben ez fontos szempont a döntés előtt.

Kevesebb
Még több
1 - 16 a(z) 33 termékből

Szűrés

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
29744 Ft‎ 261047 Ft‎
Gyártó
Több.. Kevesebb
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 6 m
Állómagasság
Járólap magassága.
0 m 4 m

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...