Ipari Állólétra - Egy oldalon járható


Egy oldalon járható ipari állólétra

Egyszerű szerkezet, amit borzasztó könnyen lehet használni, ugyanakkor professzionális munkakörülmények között is hibátlanul hozza a tőle elvárt megbízhatóságot és stabilitást. Egy oldalon járható ipari állólétra után keresve nagyjából ilyen tulajdonságokra vágyik az ember.

Ezen az oldalon pedig egyszerűen meg is találhatóak ezek a jellemzők. Merthogy az oldalon szép sorakozó létramodellek egytől egyig hozzák a megbízhatóságot, a praktikus használatot és a stabilitást, méghozzá ipari körülmények között is. Úgyhogy egészen bátran lehet keresgélni a különféle, egy oldalon járható ipari állólétrák között, ezzel együtt pedig az adatlapjukra kattintva további információk is elérhetőek róluk.


Egy oldalon járható ipari állólétra keresésénél a következő paraméterek biztosan számíthatnak

Nyilván számolni kell az ipari körülmények között jelentkező extra terheléssel és szélsőséges körülményekkel, úgyhogy például a magas biztonsági kapaszkodókeret komoly hozzáadott értékkel bírhat. Pláne egy-egy felcsavarozott szerszámtartóval, valamint integrált vödörtartóval.

A minél biztonságosabb használat szempontjából a szárat körülvevő stabil, akár csavarokkal is rögzített, fém csuklókapcsolat sem elhanyagolható tényező. Természetesen a csúszásmentes használat is fontos az ipari alkalmazásnál, úgyhogy a bordázott, biztonsági alumíniumfokok és a dobogó megléte további előnyként hasznosulhat.

Még inkább stabil és masszív szerkezetként funkcionálhat az ipari környezetbe szánt létra akkor, ha komolyabb szilárdságú, peremezett kapcsolat dolgozik a fokok és a szár között. Ha a kiszemelt változatoknál ezek a sajátosságok ott vannak, az mind pozitív jelnek számíthat.

Amiért tényleg érdemes a kiszemelt termékek adatlapjára kattintani 

Természetesen a fentebb ismertetett sajátosságokról és fizikai tulajdonságokról csak akkor lehet részletesen is meggyőződni, ha valóban rákattintunk a kiszemelt egy oldalon járható állólétra adatlapjára.

Annál is inkább, mivel az oldalon megtalálható valamennyi létra adatlapját elláttuk egy részletes leírással. Benne az összes felmerülő fizikai paraméterrel és technikai ismertetővel, amit az ember szívesen néz meg ipari létra kiválasztása előtt.

Úgyhogy valóban minden feltétel adottnak tekinthető a biztonságos, körültekintő és célravezető létra kiválasztáshoz.

Ha egyéb ipari munkaeszközökre van szükség, nálunk azok is megtalálhatóak

Könnyen elképzelhető annak a lehetősége, hogy jelen pillanatban másfajta munkaeszközökre is szükség van. Felmerülhet akár a tárolók, akár a szerszámgépek, az állványok, a párátlanítóberendezések, vagy többek között a szerelődobogók használatának az igénye is.

A jó hír az, hogy az oldalon belül maradva akár egy füst alatt letudható a komplett beszerzés. Ehhez nem is kell mást tenni, mint a lap tetején a lenyíló menüsorban kiválasztani azt a termékkategóriát, amelyiknek a beszerzésére aktuálisan szükség lehet.

Amennyiben sikerült választani, mutatjuk a rendelés hatékony módját

Első körben annyi lesz a teendő, hogy a megrendelni kívánt egy oldalon járható ipari állólétrát adjuk hozzá a kosárhoz! Ugyanezt tegyük meg az összes többi beszerezni kívánt termékkel, majd jobb felül nyomjunk rá a kosár ikonra!

Menjünk végig a megrendelő űrlapon, aztán pedig állítsuk be a fizetési és átvételi módot. A rendelés megerősítését követően, pár napon belül nagy eséllyel meg is érkezik a kiválasztott létra, tehát el is lehet kezdeni a használatát.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
46660 Ft 347490 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 6 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.