Betonlehúzó, betonsimító


Betonlehúzó, betonsimító

A betonlehúzó és a betonsimító használata sok esetben nélkülözhetetlen az építkezések, felújítási munkálatok során. Amikor megfelelő keménységű és időtálló felületeket, szerkezeti elemeket szeretnénk létrehozni, akkor a beton remek szolgálatot tesz. 

Az egyik legnagyobb pozitívuma, hogy folyékony állapotban kerül felhasználásra, ami azt jelenti, hogy igény szerint alakítható a formája. Annak érdekében, hogy tökéletes végeredményt kapjunk, alaposan le kell simítani, és a felesleges anyagmennyiséget is le kell húzni a felületéről. Erre a célra szolgálnak ezek az eszközök. 


Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos eszközzel és készülékkel el tudjunk látni, ami a profi munkavégzéshez szükséges. Ennek megfelelően azokat az építőipari gépeket és szerszámokat is megtalálod nálunk, amiknek a használata megkönnyíti a feladatok elvégzését.

Bizonyos munkákat a megfelelő gépek, eszközök hiányában nem lehet megcsinálni. Ebbe a kategóriába tartozik a beton lehúzása és a precíz kisimítása is. Bár akadnak különböző házi megoldások, de ha minőségi, minden részletében tökéletes végeredményt szeretnél elérni, ne add lejjebb az igényeidet! Nálunk minden fontos eszközt, kiegészítőt megtalálsz a profi munkavégzéshez.

Használd a keresőt a megfelelő betonlehúzó, betonsimító megtalálásához!

Ha időd engedi, akkor bátran nézd végig azokat a termékeinket, amik nagy segítséget jelentenek a beton lehúzásában, kisimításában. Nálunk olyan eszközöket is találsz, amikkel érdes és csúszásmentes felületet tudsz létrehozni. Ebben az esetben több alkategóriát és oldalt is végig tudsz böngészni. 

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél hozzánk, és nincs időd a nézelődésre, akkor használd a keresőt! Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt tudod kiválasztani, hogy pontosan mit is keresel. 

A “Kategóriák” alatt jelölőnégyzeteket láthatsz. Pipáld be a megfelelőt, és a rendszer máris kilistázza neked a releváns találatokat! Itt ikerlehúzó gerenda, kézi betonlehúzó, lehúzógerenda és rotoros betonsimító közül tudsz választani. 

Itt találod az árcsúszkát is, aminek a két végét szabadon mozgathatod. Itt tudod beállítani a minimum és a maximum értéket, hogy az oldal csak az általad meghatározott sávban mutassa a termékeket.

A “Gyártó” felirat alatt pedig a gyártó cég szerint is tudsz keresni a betonlehúzó, betonsimító gépek, eszközök között.

Hol találod a legfontosabb információkat, amik segítenek a döntésben?

Ha rákattintasz a termék fotójára vagy nevére, akkor a termék adatlapjára jutsz. Itt minden fontos információt, műszaki adatot feltüntettünk ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni. A termék ára, szállítási költsége és elérhetősége alatt láthatod, hogy melyik futárszolgálattal küldjük neked a csomagot. Emellett azt is megtudhatod, hogy mennyi a várható szállítási idő.

Ha kicsit lejjebb görgetsz, akkor három menüpontot találsz. A “Leírás” részben egy rövid, de informatív összegzést találsz az adott termék jellemzőiről. Itt kiderül például a súlya, a szélessége, a hosszúsága, illetve a leírásból a leszállított tartozékokról is tájékozódhatsz. 

Mellette a “Termék részletei” menüpontban láthatod, hogy hány év garancia jár a termékhez, a “Katalógusok” részben pedig az online elérhető tájékoztatófüzeteket találod.

Az oldal tetején, a kék sáv felső részén lévő menüpontokat is érdemes végignézni, ugyanis itt is sok hasznos információt találsz. Amennyiben még ezek után is maradnak benned kérdések, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
17989 Ft 7190000 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.