Iroda


Iroda

Az iroda a munkavégzés fontos helyszíne. Itt végezzük el a napi feladatainkat, itt tárgyalunk az ügyfeleinkkel, itt végezzük el a papírmunkát. Ennek megfelelően nem mindegy hogyan rendezzük be. Az “Iroda” kategóriában összegyűjtöttük azokat a szekrényeket, tárolókat, széfeket, amik nélkül nem lehet tökéletes a munkakörnyezetünk. 

A polcos, fiókos, illetve zárható megoldások is rendelkezésre állnak. Bármilyen tárgyak rendszerezéséről, tárolásáról is legyen szó, nálunk megtalálod a minden szempontból ideális tárolóegységeket. Nézz körül és szerezz be mindent, amire szükséged van!


Fő portfóliónk az építőipari, szakipari és háztartási állványok, létrák forgalmazása. Az évek alatt azonban folyamatosan bővítettük a kínálatunkat. Ma már nagyon sokféle felszerelést találsz nálunk, többek között az iroda felszerelések, bútorok is elérhetőek. 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kizárólag TOP kategóriás termékeket kínáljunk a vásárlóinknak. Ez a magyarázat arra, hogy miért a MetaloBox szekrényeket választottuk. Változatos kialakításuknak köszönhetően sokoldalúan használhatók. Kisebb és nagyobb irodákban is remek választásnak bizonyulnak. Emellett pedig időtállóságban és praktikus használatban is az élen járnak.

Milyen szekrényeket válassz az iroda kialakításához?

Ahhoz, hogy komfortosan érezzük magunkat az irodánkban sokféle bútordarab szükséges. Íróasztal és irodai szék nélkül például biztosan kényelmetlen lenne a munkavégzés. Ugyanakkor szükség van szekrényekre is, amik lehetőséget adnak az iratok, dossziék és egyéb dokumentumok rendszerezésére, tárolására. 

Kialakítás tekintetében sokféle szekrény áll rendelkezésre. A fiókos változatokban praktikusan elhelyezhetők a függőmappák. Különlegességük, hogy stabil fiókokat találsz bennük, amiket jól lehet terhelni. Ha sok-sok mappát helyezel el bennük, akkor is könnyen nyithatók, csukhatók. Be is tudod zárni a szekrényt, így illetéktelenek nem tudnak hozzáférni a tartalmához. 

A polcos szekrények is jó szolgálatot tesznek az iroda kialakításakor. A mappákat, dossziékat könnyen rá tudod tenni a polcokra, ahol szépen sorba tudod rendezni őket. Ha szükséged van valamelyikre nem kell keresgélned, azonnal megtalálod a sorban. A polcos szekrények nyitott, illetve zárt kivitelben is kaphatóak. Ez utóbbiak tolóajtóval és zárral vannak ellátva.

Milyen információt találsz a termékek adatlapján?

Mielőtt döntenél egyik vagy másik szekrény mellett, érdemes megnézned a termékadatlapot. Csak kattints a fotóra és máris ott találod magad! Rengeteg hasznos információ tárul eléd, például a szekrény magassága, szélessége, mélysége, súlya. Ha polcos típusról van szó, akkor megtudhatod a polcok számát, fiókos változat esetén pedig a fiókok számát. Emellett az anyagról, teherbírásról és alapszínről is tájékozódhatsz. A szekrényekről egy rövid leírást is találsz, amit szintén érdemes elolvasni, hogy határozott döntést tudj hozni. 

Hogyan találsz rá gyorsan a keresett szekrényekre?

Ha konkrét elképzeléssel érkezel vagy nincs időd, kedved ahhoz, hogy hosszasan nézelődj, akkor használd a szűrőt! Az “Iroda” kategória oldalon a felső sorban találod a kék sáv alatt. Egymás mellett szeretnéd látni a termékeket? Vagy inkább egymás alatt listázza ki neked a rendszer? Ezt bal oldalon a nézet átállításával tudod szabályozni. 

A jobb oldalon pedig sorrendbe tudod tenni a szekrényeket. Melyek legyenek elöl? A legolcsóbbak? Azok, amik raktáron vannak? Azok, amik újonnan érkeztek? Csak rajtad múlik, hogy a legördülő menüben melyiket választod ki. Akár névsor szerint is rászűrhetsz a termékekre.

 

Szűrés alap

Ár
158930 Ft 719820 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.