Mini vetőgép


Mini vetőgép

A veteményeskertekben az egyik legfontosabb feladat a magok elvetése, amiben nagy segítséget nyújt egy mini vetőgép. A használatával nincs szükség arra, hogy a magokat a kezünkből szórjuk, miközben állandóan lehajolunk. Egyszerűen csak tolni vagy húzni kell magunk után a szerkezetet, amivel akár maroknyi mag is könnyedén elszórható.

Ezek olyan szerkezetek, amik kifejezetten otthoni kertészkedésre, azaz hobbi használatra lettek kifejlesztve. Ennek megfelelően a használatuk nagyon egyszerű, ami azt jelenti, hogy teljesen kezdőként is könnyen el lehet sajátítani a kezelését. 


Számunkra kiemelten fontos, hogy minden olyan eszközt forgalmazzunk, ami gyorsabbá és könnyebbé teszi a munkavégzést. Ez még abban az esetben is igaz, ha magvetés a feladat, ugyanis a különböző kialakítású vetőgépeket is megtalálod nálunk. A kézi és gépi változatok mellett a mini modellek is szerepelnek a kínálatunkban. 

Milyen mini vetőgépek forgalmazásával foglalkozunk?

Az általunk kínált mini vetőgépeket kivétel nélkül az Eurokomax cég gyártja, mert az általa készített kisebb gépek, szerkezetek maximálisan megfelelnek az igényeknek. Egytől egyig strapabíró, időtálló készülékek, amik ráadásul könnyen használhatóak.

A működési mechanizmusukat tekintve a gépek rezgőnyelves kialakítással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a magokat egy úgynevezett rezgőnyelv adagolja, és a rezgőmozgás biztosítja az egyenletes vetést. A kieresztőnyílás méretének és a rezgés intenzitásának beállítására is van lehetőség, amivel szabályozható a vetni kívánt mag mennyisége. 

Az R1, R2 és R3 típusú mini farmergépeket is megtalálod nálunk, amik kettő vagy három kerékkel vannak felszerelve. Az első két változat esetében a kerekek egymás mellett helyezkednek el. Ezzel szemben a harmadik sorkerekes kivitelben készül, vagyis a kerekek egymás mögött vannak. 

Hol találod a legfontosabb információkat?

A teljes körű tájékozódás nagyon fontos, hiszen csak a termékadatok, illetve speciális jellemzők tudatában tudod eldönteni, hogy melyik az ideális mini vetőgép. Ennek érdekében minden fontos paramétert és tudnivalót megosztunk veled, amit az egyes készülékekről tudni érdemes. Ezeket az adatokat a termékadatlapon találod, amit úgy érsz el, hogy rákattintasz a kiválasztott termék nevére vagy fotójára.

A kategóriaoldalon a termékfotók alatt egy általános összefoglalót is találsz a mini vetőgépekről. Ez az ismertető többek között tartalmazza, hogy milyen előnyei vannak a használatuknak, illetve azt is, hogy pontosan milyen munkáknál lehetnek a segítségedre. Ha van olyan kérdésed, amire nem találsz választ, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen állnak a rendelkezésedre. Az elérhetőségeinket a weboldalunk tetején találod a “Kapcsolat” menüpontban. 

Milyen más típusú vetőgépeket szerezhetsz be még nálunk?

Nálunk nemcsak a mini vetőgépek beszerzésére van lehetőséged, ugyanis más típusú készülékeket is kínálunk. Ahogy a nevükben is benne van, a kézi kanalas vetőgépeket manuálisan lehet használni tolva vagy pedig húzva magunk után.

A gépi változatoknak a használata még egyszerűbb, ugyanis ezeket rá lehet kötni egy gépre, ami húzza maga után őket. Ezek a típusok remek szolgálatot tesznek a szélesebb kertekben, illetve nagyobb mezőgazdasági területeken. 

Mindezek mellett pedig a vetőgépekkel kompatibilis tartozékokat is meg tudod vásárolni. Különböző méretű fedelek, tartály, adapter, sorjelző, tárcsa, illetve csatlakozó forgalmazásával is foglalkozunk.

Szűrés alap

Ár
17989 Ft 25990 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.