Vízszintes talajfúró


Vízszintes talajfúró

Amikor elindulnak a kivitelező munkák, akkor szükség van azokra a munkagépekre, amik lehetővé teszik a gyors, kényelmes és hatékony munkavégzést. A vízszintes talajfúró nagymértékben meg tudja könnyíteni a dolgunkat, ha a föld alatt oldalirányú, tehát vízszintesen futó furakotat szeretnénk kialakítani. 

Erre általában akkor van szükség, amikor utakat akarunk építeni vagy vezetékeket, illetve kábeleket szeretnénk átvezetni a talajszint alatt. Ezeknek a gépeknek a használatával az útburkolat feltörése, illetve utak, építési területek lezárása nélkül tudjuk ezt megtenni.


A kínálatunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, ami a profi munkavégzéshez kell. A professzionális létrák és állványok mellett a nagy hatékonysággal működő talajfúrókat is be tudod szerezni. Köztük találod a vízszintes talajfúrókat is, amik verhetetlenek a föld alatti lyukak kialakításában.

Milyen vízszintes talajfúrókat tudsz megvásárolni nálunk?

Számunkra nagyon fontos, hogy kizárólag olyan készülékeket kínáljunk a kezdő, haladó és profi szakembereknek, amik minden tekintetben megfelelnek az igényeknek. Ennek megfelelően az Eurokomax cég által gyártott vízszintes talajfúrókat tudod megvásárolni nálunk. Ezekkel a gépekkel ugyanis gyorsan, hatékonyan és kényelmesen lehet dolgozni, és nagy terhelés alatt is kiválóan lehet használni őket.

Ami a gépek típusát illeti, a benzines és az elektromos változatok közül is választhatsz, amik egy- vagy többfázisúak. Mindegyik esetében igaz, hogy rendelés esetén különböző tartozékok is járnak a készülékekhez. Vannak azonban olyan alkatrészek, amiket külön is meg tudsz vásárolni. Ilyenek a különböző fúrószárak, fúrófejek, illetve bővítők.

Miért érdemes megnézned a termékadatlapon?

Láthatod, hogy az oldalunkon többféle vízszintes talajfúró közül is választhatsz attól függően, hogy milyen elvárásaid vannak. Éppen ezért ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy melyik lesz az ideális, meg kell nézned a termékjellemzőket, műszaki adatokat. Ezeket az információkat a termékadatlapon tüntettük fel. 

A gépről készült fotók, videók alatt találod a “Leírás” feliratú részt, ahol pontokba szedtük a legfontosabb adatokat. Ebből kiderül, hogy pontosan milyen feladatok elvégzésére alkalmas az adott talajfúró, és miért térül meg hamar az ára. Emellett a maximális hatótávolságról, a fúrószárak átmérőjéről, valamint a motor adatairól is tájékozódhatsz.

Ez alatt találod azokat a tartozékokat, amik leszállításra kerülnek a talajfúróval, utána pedig láthatod, hogy milyen plusz alkatrészek rendelhetők hozzá. Ilyen például a fúrószár, a fúrófej, a kardáncsukló, a csörlő és a bővítőszár. Ha pedig még lejjebb görgetsz, akkor további adatokat olvashatsz többek között a teljesítményről, a motorról és a súlyról. 

Hogyan tudsz keresni az oldalon?

A weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető leggyorsabban rátalálj azokra a termékekre, készülékekre, amikre szükséged van. Az oldal tetején látsz egy keresőmezőt azzal a felirattal, hogy “Kereséshez írj ide”. Itt meg tudod adni a talajfúró gyártóját vagy termékkódját, és a rendszer máris kilistázza neked a releváns találatokat.

Ha a kategóriaoldalon belül vagy, akkor pedig használd a szűrőt! Bal oldalon látod a “Szűrés alap” feliratot, ahol meg tudod adni a számodra ideális árintervallumot. Ebben az esetben a listában csak azokat a vízszintes talajfúrókat fogod látni, amik ebbe az árkategóriába esnek. Ehhez mozgasd a csúszka bal, illetve jobb oldalát!

Szűrés alap

Ár
33990 Ft 949000 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.