Hegesztő


Hegesztő

Az építkezési, felújítási munkák alkalmával sok esetben szükség van a hegesztő használatára. Amikor ugyanis fémből készült alkatrészeket, szerkezeteket szeretnénk egymáshoz rögzíteni, akkor ezzel a készülékkel tudjuk ezt megtenni. 

A hegesztés során lényegében egy kellőképpen stabil kötést hozunk létre, ami nagy terhelés alatt sem válik szét. Legyen szó alumíniumból, acélból, rézből vagy más típusú fémből készült tárgyakról, mindegyik esetében ki tudunk alakítani egy masszív rögzítést. A kérdés csak az, hogy milyen hegesztőt használunk a munkához, mert több típusa is van.


A webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz ami ahhoz kell, hogy magas színvonalú munkát végezz, és profi végeredményt érj el. Az egyik fő termékkategóriánk a professzionális használatra szánt létrák és állványok, de emellett az építőipari gépek és szerszámok forgalmazásával is foglalkozunk. Itt találod a kiváló teljesítménnyel rendelkező, könnyen használható hegesztőket is. 

Milyen hegesztőket találsz a kínálatunkban?

A hegesztőket alapvetően két kategóriába soroljuk: vannak a hagyományos transzformátoros típusok, és az inverteres változatok. Mivel az utóbbi típusba tartozó készülékeknek rengeteg előnyös tulajdonsága van, így mi ezeket kínáljuk.

Ami a gépek gyártóját illeti, a DECA cég készíti őket, amiről azt érdemes tudni, hogy közel 50 éves múlttal rendelkezik. Európa egyik piacvezető cége, ami sokféle műszaki cikket gyárt, de a fő termékcsoportja a kiváló minőségű hegesztők. Többek között a SIL 415, a MIGA 215 és a MOS210GEN modell is elérhető.

A hagyományos változatokkal szemben ezek a gépek jóval kisebbek és könnyebbek, aminek köszönhetően kényelmesebben lehet használni őket. Ugyanakkor jóval nagyobb hatásfokkal tudnak működni, ami azt jelenti, hogy nagyon hatékonyan lehet dolgozni velük. Mivel könnyen meg lehet tanulni a kezelésüket, ezért a kezdők is tudják használni.

Hol találod a legfontosabb információkat?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy melyik hegesztőre van szükséged, érdemes teljeskörűen tájékozódni. Ezt a termékadatlapon tudod megtenni, ahol minden fontos információt, termékjellemzőt és műszaki adatot feltüntettünk. Csak kattints a készülék nevére vagy fotójára, és a rendszer máris elnavigál oda!

A “Leírás” felirat alatt egy részletesebb ismertetőt találsz, amiből sok minden kiderül. Például az, hogy mit érdemes tudni az inverteres technológiáról, és mit várhatsz egy inverteres hegesztőtől. Láthatod azt is, hogy az adott készülék profi kategóriába van-e sorolva, és ha igen, akkor miért. 

Ez alatt pontokba szedtük azokat a tartozékokat is, amik a géppel együtt leszállításra kerülnek. Utána láthatod, hogy milyen alkatrészeket tudsz még rendelni hozzá. A felsorolás végén pedig megtalálod a legfontosabb műszaki adatokat, például a hálózati feszültséget, a teljesítményt és a súlyt.

Hogyan tudod leadni a rendelést?

A vásárláshoz először is be kell tenned a kosaradba a hegesztőt. Ezt úgy teheted meg, hogy rákattintasz a “Kosárba rakom” feliratú gombra. Ha nem szeretnél módosítani a kosarad tartalmán, akkor válaszd a “Fizetés” opciót!

Ezt követően a rendszer elnavigál arra az oldalra, ahol végig tudod vinni a rendelési folyamatot. Add meg a személyes adataidat, a szállítási címet és a fizetés módját! Itt tudod megadni a promóciós kódot is, ha rendelkezel vele. Ha elkészültél, akkor kattints a “Folytatás” gombra, és kövesd az utasításokat!

Szűrés alap

Ár
105900 Ft 329900 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.