Akkus szúrófűrész


Akkus szúrófűrész

A szakipari munkák során gyakran szükség van a speciális fűrészek, azokon belül is az akkus szúrófűrész használatára. Mind közül ez az egyik legsokoldalúbban használható munkaeszköz, hiszen egyenes és görbe vonalak vágására is kiválóan alkalmas. 

Ugyanakkor nemcsak a vágási lehetőségek sokfélesége szól mellette, hanem az is, hogy nagyon sokféle anyagon lehet használni. Nemcsak fát, hanem akár gipszkartont, műanyagot, laminált parkettát, sőt, még fémet és csempét is tudunk vágni vele. Ennek köszönhetően számos problémára gyors és hatékony megoldást nyújt akár kezdőknek is.


A webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos munkaeszközzel ellássuk a szakipari területen dolgozókat. Időközben a célunk nem sokat változott, legfeljebb csak annyiban, hogy a speciális igényeket is igyekszünk kielégíteni. 

Így kerültek bele a magas minőséget képviselő szerszámgépek is a termékportfóliónkba. Ezek olyan munkagépek, amik a professzionális kivitelüknek köszönhetően lehetővé teszik, hogy minden szempontból tökéletes végeredményt érjünk el. Ezek között találod az akkus szúrófűrészeket is, amikben garantáltan nem fogsz csalódni, ha sokoldalú fűrészeket keresel. 

Milyen akkus szúrófűrészt találsz nálunk?

A márka garanciát ad a minőségre és a megbízhatóságra, így nem volt kérdés számunkra, hogy kizárólag márkás fűrészeket fogunk forgalmazni. Ennek megfelelően a Hikoki cég által gyártott szúrófűrészeket tudod megvásárolni nálunk. 

Ezek a készülékek nagy teljesítménnyel rendelkeznek, és a többi műszaki adataik is megfelelnek a felhasználói igényeknek. Gondolunk itt például a vágási vastagságra, illetve a fordulatszám szabályozásra. 

Mivel kompakt kivitelben készülnek, és nagyon egyszerű a használatuk, így szinte gyerekjáték beindítani vagy leállítani őket. Ha valamilyen beállítást el akarunk végezni rajtuk, az sem okoz problémát, még akkor sem, ha korábban nem használtunk ilyen gépeket.

Csúszásmentes markolattal vannak felszerelve, aminek köszönhetően könnyen lehet tartani, használni őket. Ezenfelül más alkatrészük is úgy lett kialakítva, hogy a készülékek használata maximálisan biztonságos legyen. 

Milyen információkról tájékozódhatsz a termékoldalon?

Ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni, minden fontos adatról és műszaki jellemzőről tájékozódni kell. Erre a termékoldalon van lehetőséged, ahova úgy tudsz eljutni, ha rákattintasz az akkus szúrófűrész nevére vagy fotójára.

A “Leírás” felirat alatt láthatod a legfontosabb adatokat, többek között a feszültséget, a maximális vágási vastagságot és a gép tömegét. Ezenfelül a fordulatszám szabályozásáról is informálódhatsz, valamint azt is megtudhatod, hogy milyen előtolással és fékkel rendelkezik a szerszámgép. 

Ezt követően pedig a részletes jellemzőket, tulajdonságokat is el tudod olvasni. Az itt leírtakból kiderül például, hogy milyen a készülék talpa, markolata, világítása. Sőt, még azt is láthatod, hogy milyen funkciókkal van felszerelve. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott terméket?

A terméket nagyon egyszerűen be tudod tenni a kosaradba a termékoldalon keresztül. Csak kattints a fotó melletti részen a “Kosárba” feliratú gombra! Ezt követően felugrik egy kis ablak, ahol láthatod a termék pontos árát. Itt még el tudod dönteni, hogy szeretnél tovább nézelődni, vagy tovább lépsz a kosár oldalra. 

A vásárláshoz kattints a “Fizetés” gombra, így ugyanis a rendszer elnavigál arra az oldalra, ahol meg tudod rendelni a terméket. Ezek után már csak az adataid megadása és a szállítás pontos helyének rögzítése van hátra. 

Szűrés alap

Ár
73350 Ft 253350 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.