Kézi kanalas vetőgép


Kézi kanalas vetőgép

A mezőgazdasági munkák során sok mindenre oda kell figyelni annak érdekében, hogy a növények és a termények is szépen fejlődjenek. Például arra, hogy a földterület megfelelően be legyen vetve, amihez óriási segítséget nyújt a kézi kanalas vetőgép. 

A készülék használatával mindenféle magfajta elvethető a kukoricától egészen a mákig, ráadásul nem is akárhogy, hanem szemenként. Ennek köszönhetően precízen meg tudjuk tervezni, hogy egy adott területre mennyi mag kerüljön. A vetést pedig nagyon egyszerűen meg tudjuk oldani, hiszen csak tolni, illetve húzni kell a szerkezetet.


Webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy gyors, kényelmes és precíz munkát tudj végezni. A legnagyobb termékkategóriánkat a professzionális létrák és állványok jelentik, de emellett más eszközöket, illetve kézi és gépesített készülékeket is kínálunk. Többek között a kínálatunkban a kényelmesen használható vetőgépeket, illetve a velük kompatibilis alkatrészeket, kiegészítőket is megtalálod.

Mi jellemzi az általunk kínált kézi kanalas vetőgépeket?

Számunkra nagyon fontos, hogy olyan munkagépeket kínáljunk a vásárlóinknak, amik már bizonyították a kiválóságukat. Ez még abban az esetben is így van, ha kézi eszközökről van szó. Ennek megfelelően az Eurokomax cég által gyártott kézi kanalas vetőgépeket tudod beszerezni nálunk. Ezek a modellek ugyanis minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak. 

Alapvetően háromféle vetőgépet találsz a kínálatunkban: egysoros, kétsoros és háromsoros modelleket. Az elnevezés azt jelöli, hogy a magokat hány sorban tudod elvetni velük a területen. Az egysoros változatokon belül a normál kialakítású változat mellett van sorkerekes típus is. Ennél a kerekek nem egymás mellett helyezkednek el, hanem egymás mögött “egy sorban”. 

Ha a magokat pontosan 10 cm-es távolságban szeretnéd elvetni, ez esetben is találsz nálunk megfelelő készüléket. Nálunk megtalálod az ikersoros kialakítású soros vetőgépet is, ami lehetővé teszi, hogy 10 cm-es sortávolságokba szórd el a magokat.

Hol találod a legfontosabb információkat?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni melyik kézi kanalas vetőgép lesz az ideális választás számodra, tájékozódni kell az adatairól. Ezt úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a termék nevére vagy fotójára, ezt követően ugyanis a rendszer automatikusan elnavigál a termékadatlapra. Itt pedig minden fontos tudnivalót megtalálsz.

Először is képeket látsz a gépről, de ha lejjebb görgetsz, akkor szöveges információkat is találsz. A “Leírás” felirat alatt el tudsz olvasni egy rövid ismertetőt, ami arról szól, hogy milyen előnyös tulajdonságai vannak. Ez alatt pedig feltüntettük a legfontosabb adatokat, amik segítenek a döntésben. Itt tájékozódhatsz többek között a vetési sorokról, az osztási számokról, a tőtávolságról és a súlyról. 

Hogyan tudod leadni a rendelést a kiválasztott gépre?

Ahhoz, hogy meg tudd vásárolni a kiszemelt kézi kanalas vetőgépet, először is bele kell helyezni azt a virtuális kosaradba. Ezt nagyon egyszerűen megteheted úgy, hogy rákattintasz a termék fotója alatt lévő “Kosárba rakom” feliratú gombra.

A felugró ablakban a “Fizetés” és a “Kosár” opció közül tudsz választani. Ha nem akarsz változtatni a kosarad tartalmán, akkor válaszd az első lehetőséget! Ezt követően egy négyrészes folyamaton vezet végig a rendszer, aminek keretén belül meg kell adnod a rendeléshez szükséges adatokat. Például a nevedet, a szállítási címet, illetve a fizetés és a szállítás módját. Ha mindennel elkészültél, akkor az általad rendelt kézi kanalas vetőgép hamarosan megérkezik hozzád.

Szűrés alap

Ár
59690 Ft 218900 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.