Polisztirolvágó

Termékek 27

A polisztirol az építőiparban gyakran használt hőszigetelő és hangszigetelő anyag, elterjedtebb nevén nikecell vagy hungarocell. Könnyen beszerezhető, tartós, és szintén mellette szól egyszerű alakíthatósága. Polisztirolvágó géppel könnyedén vágható a kívánt méretre és formára a hungarocell-tábla, ráadásul teljesen tisztán: a pontosan és precíze...

A polisztirol az építőiparban gyakran használt hőszigetelő és hangszigetelő anyag, elterjedtebb nevén nikecell vagy hungarocell. Könnyen beszerezhető, tartós, és szintén mellette szól egyszerű alakíthatósága. Polisztirolvágó géppel könnyedén vágható a kívánt méretre és formára a hungarocell-tábla, ráadásul teljesen tisztán: a pontosan és precízen dolgozó polisztirolvágó gépek gondoskodnak arról, hogy ne essen szét darabokra, gömböcskékre a szigetelőanyag.

A gépeknek kézi és táblás változatai is ismertek, termékválasztáskor mindenképp szükséges figyelembe venni a vágószálhosszt, illetve fontos, hogy a vágószál könnyedén pótolható legyen. Ez ugyanis márkától és terméktől függetlenül, a használat során idővel elszakadhat.

Kevesebb
Még több
1 - 16 a(z) 27 termékből

Szűrés

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
0 Ft‎ 329900 Ft‎
Gyártó
Több.. Kevesebb

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...