Polcok


Polcok

Egy műhely berendezéséhez sokféle elem szükséges, ezek közé tartoznak a polcok is. Természetesen nem mindegy, hogy milyen anyagú, méretű és teherbírású termékeket használunk, egy műhelyben ugyanis sokféle különböző tárgyat kell elhelyeznünk rajtuk, amik változatos méretűek és súlyúak. 

Nagyon fontos tehát, hogy a polcok kellőképpen masszívak, strapabíróak legyenek, ugyanakkor praktikusan lehessen használni őket, és kényelmes tárolási lehetőséget biztosítsanak. Az pedig csak ráadás, ha még igényesen is néznek ki, és esztétikai szempontból emelik a műhely színvonalát.


Egy profi műhely berendezése nem mindig egyszerű feladat, hiszen sok tényezőre oda kell figyelni, hogy praktikus legyen. Mivel sok eszközt, szerszámot, felszerelést használunk, így azok tárolására, rendszerezésére is megoldást kell találni. 

Van, amikor a szekrényekben találunk ideális tárolási lehetőséget, ugyanakkor a polcok is sok esetben jó szolgálatot tesznek, például akkor, amikor olyan tárgyakat szeretnénk elhelyezni, amiket szinte minden egyes nap mozgatnunk kell. Mi kizárólag magas minőségű, kellőképpen masszív és igényes kivitelben készülő polcokat kínálunk, amiket ebben a termékkategóriában találsz.

Milyen polcokat találsz nálunk?

Az általunk forgalmazott polcokat a MetaloBox cég gyártja, ami garanciát ad a minőségre, a biztonságra, s ez által a biztonságra is. Magas szakértelemmel és innovatív technológiákkal készítenek berendezési tárgyakat, amik alkalmasak a műhelyek megfelelő kialakítására.

A RACK termékcsalád modelljeit találod nálunk, amik első osztályú acéllemezből készülnek. Ennek köszönhetően stabilan megállnak a helyükön még akkor is, amikor nagy súlyú tárgyakat helyezünk rájuk. A polcok teherbírása egyenként 150 kg, a maximális teherbírásuk pedig 750 kg. 

Az elemek könnyű kivitelben készülnek, kényelmesen összeszerelhetők bárhol, ahol polcokra van szükségünk. Remek szolgálatot nyújtanak olyan helyeken is, ahol semmilyen másik tárolóegység nem fér el. Ugyanakkor egy szabad falrész is elegendő lehet ahhoz, hogy egy ilyen salgópolcnak helyet adjon.

Csak rajtunk múlik, hogy mivel töltjük meg a polcokat. Irattári célokra is nagyon jól használhatóak, de akár a szerszámoknak, munkaeszközöknek, egyéb holmiknak is megfelelő helyet biztosítanak. 

Hol találod a legfontosabb információkat?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy valóban a kiszemelt polcra van-e szükséged, fontos, hogy tájékozódj a jellemzőiről. Az adatokat a termékoldalon tüntettük fel, amit úgy érsz el, ha rákattintasz a termék nevére vagy fotójára. 

A “Leírás” felirat alatt találod a legfontosabb paramétereket. Innen kiderül, hogy a polcnak mekkora a magassága, a szélessége, mekkora a mélysége, illetve a súlya. Ezenfelül a teherbírásról is tájékozódhatsz, ezt az adatot polcokra, illetve a teljes termékre vonatkoztatva is megtalálod. A lista végén az alapanyaggal, színnel, festési móddal kapcsolatos információk is fel vannak tüntetve.

Milyen más berendezési tárgyakat kínálunk?

A polcok mellett más berendezési tárgyakra is szükséged lehet, hogy a műhelyedet kényelmesnek és praktikusnak érezd. Nálunk más terméket is megtalálsz, amiket ugyanúgy, ahogy a polcokat, a MetaloBox cég gyárt.

Többek között alkatrésztárolókat, ajtóval felszerelt és ajtó nélküli szekrényeket, valamint szelektív hulladékgyűjtőket is kínálunk. Sőt, még az olyan különleges elemeket is megtalálod a kínálatunkban, mint amilyen például a falra szerelhető vagy írópulttal rendelkező tárolóelem. Nézz körül bátran!

Szűrés alap

Ár
204540 Ft 205173 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.