Betonvibrátor


Betonvibrátor

Az építkezések, felújítási munkálatok során gyakran szükség van a betonvibrátor használatára. A beton egy rendkívül népszerű építőanyag, amiből masszív, strapabíró falakat és aljzatokat is lehet készíteni. Jellegzetessége, hogy a kötőanyag, a víz és az adalékanyag összekeverésével egy folyékony masszát kapunk, ami idővel szépen megszilárdul. 

Fontos, hogy a kiöntés még folyékony állapotában történik. Ilyenkor több ezer apró légbuborék keletkezik benne, amik gyengítik a szerkezetet. A betonvibrátor egy olyan készülék, amivel gyorsan és hatékonyan eltüntethetjük ezeket a buborékokat.


Milyen betonvibrátorokat találsz nálunk?

Az építőipari gépek és szerszámok termékcsoporton belül a betonvibrátor kategóriában többféle készüléket találsz. Mindegyik a beton tömörítésére, simává, egyenletessé tételére szolgál. Ugyanakkor különböző tulajdonságokkal, műszaki adatokkal rendelkeznek, ebből kifolyólag pedig megvan, hogy melyiket hol, mikor érdemes használni.

Az egyik nagy kategóriába tartoznak a beépített frekvenciaváltós betonvibrátorok. Itt olyan gépeket találsz, amiknek a vibrátorfejébe nagy teljesítményű motor lett beépítve. Ez azt jelenti, hogy használat közben a rezgésszám a 12.000-et is eléri. Alkalmazásuk kifejezetten ajánlott nagyobb mennyiségű beton tömörítésére vagy olyan helyen, ahol speciális betonnal kell dolgozni. 

A másik csoportot a nagyfrekvenciás betonvibrátorok alkotják. Ezek a készülékek nagy fordulatszámon képesek működni, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik a beton gyors és hatékony tömörítését. A működésükhöz 42 V/200 Hz feszültség szükséges, amit úgy lehet előállítani, ha frekvenciaváltót használunk. 

Ezenfelül megtalálhatóak a normál betonvibrátorok is, amelyek minden helyen remek választásnak bizonyulnak, ahol nem merülnek fel speciális igények. Amennyiben a kézi döngölés helyett egy kényelmesebb és hatékonyabb megoldásra van szükség, akkor ezek a gépek nagy segítséget nyújtanak. 

Végül, de nem utolsó sorban ebben a kategóriában betonvibrátorhoz való alkatrészeket is kínálunk. Tengelyeket és fejeket is találsz itt, ha a régi elemek cserére szorulnak a meglévő készülékeden. 

Használd a keresőt, ha konkrét elképzeléssel érkeztél!

Ha végig szeretnéd nézni az összes terméket a betonvibrátor kategóriában, akkor több oldalt kell átlapozni. Könnyen előfordulhat, hogy erre nincs időd, és ha pontosan tudod, hogy mit keresel, akkor felesleges is. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy használd az oldalunk keresőjét, ami a megadott paraméterek alapján pontos találati listát ad!

Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt tudod kiválasztani, hogy pontosan milyen típusú készülékek között szeretnél nézelődni. Ezt a megfelelő jelölőnégyzet kipipálásával teheted meg. 

Alatta tudod meghatározni, hogy milyen ársávban keresgélsz. Ehhez csúsztasd el az ársáv két oldalát! Bal oldalon a minimum, jobb oldalon pedig a maximum összeget tudod megadni. A “Gyártó” felirat alatt pedig azt tudod kiválasztani, hogy mely gyártó termékeire vagy kíváncsi. 

Hol találod a szállítással kapcsolatos információkat?

Ha rákattintasz a termék adatlapjára, akkor a fotó mellett láthatod a szállítási költséget. Ha kicsit lejjebb görgetsz, akkor a szállítás idejéről is tájékozódhatsz, emellett pedig azt is megtudhatod, hogy melyik futárszolgálattal juttatjuk el hozzád a csomagod.

Ennél bővebb információra van szükséged? Akkor görgess az oldalunk aljára, és kattints a “Szállítás” menüpontra! Itt egy részletes leírást találsz többek között a szállítás menetéről és a szállítástól való elállásról is. Nézz körül oldalunkon, biztosan megtalálod azt, amit keresel!

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
42990 Ft 639900 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.