Lépcsők és áthidalók


Lépcsők és áthidalók

A munkahelyszínen sok esetben szükség van a lépcsők és áthidalók használatára, amikor nehezen megközelíthető helyeket kell elérnünk. Ilyen például, amikor egy talajszintnél magasabban lévő területre kell fellépni. 

Ezt sokszor csak úgy tudjuk megtenni, ha rendelkezésünkre áll egy megfelelő kialakítású lépcső. Ezen fellépve könnyen és biztonságosan el tudjuk érni azt a helyszínt, ahol el kell végeznünk a feladatainkat. Amikor két különböző magasságban lévő területet kell elérhetővé tenni, akkor a lépcsős kivitelben készülő áthidalók is remek megoldást jelentenek. 


A webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, amire a gyors és biztonságos munkavégzéshez szükséged van. Az egyik legnagyobb termékkategória a minőségi létrák és állványok kínálata, amik a professzionális kivitelezésnek köszönhetően minden igénynek meg tudnak felelni. 

Ezen belül az egyik alkategória a “Lépcsők és áthidalók”, ahol kifejezetten a lépcsőket, illetve a lépcsős áthidalókat találod. Rengeteg különböző termék áll rendelkezésedre, amik eltérő jellemzőkkel és kialakítással állnak a szolgálatodra. Vedd szemügyre őket és, válaszd ki azokat, amiket minden tekintetben megfelelőnek ítélsz!

Milyen lépcsők és áthidalók kaphatók nálunk?

Az általunk kínált lépcsőket, illetve lépcsős kialakítású áthidalókat kivétel nélkül a Krause cég gyártja. Nem is volt kérdés, hogy ennek a cégnek a termékeit fogjuk forgalmazni, ugyanis már több mint 120 éve készít munkaeszközöket. Ez idő alatt óriási tapasztalatra tett szert, ami által képes biztosítani azt a biztonságot, amire a felhasználóknak szüksége van. 

A Krause termékek megbízható megoldást jelentenek a magasban végzett feladatok során. A lépcsők, illetve áthidalók is komoly teszteléseken mennek keresztül, azok eredményei pedig bizonyítják a minőségüket, megbízhatóságukat.

Az általunk kínált lépcsők és áthidalók különböző méretben és kialakításban készülnek. Ez azt jelenti, hogy eltérőek a fokszámok, illetve a fellépők szélessége is. A munkaeszközök dőlésszöge sem azonos, 45, illetve 60 fokos változatban kaphatók. Ezeken kívül az elérhető munkamagasság is nagyon változó attól függően, hogy hány fokon keresztül tudunk felfelé haladni. 

Mindegyik munkaeszköz a hivatalos szabványok figyelembevételével készült. Az alsó rögzítés a főtartóra szerelt rögzítőlemezzel lehetséges. A felső rögzítés ugyanígy rögzítőelemmel vagy pedig rögzítősínnel oldható meg. Ez stabil tartást ad a szerkezetnek, de az oldalrészre felszerelt kapaszkodó is nagymértékben hozzájárul a biztonságos használathoz.

Mi alapján tudod eldönteni, hogy melyik termékre van szükséged?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni melyik lépcsők és áthidalók lesznek megfelelőek a számodra, érdemes elolvasnod a termékoldalon szereplő adatokat. Itt egy részletes ismertetőt találsz a “Leírás” felirat alatt. 

Ebből sok hasznos információ kiderül, például a lépcsőfokok szélessége, mélysége, illetve a lépcső dőlésszöge. A rögzítés lehetséges módjairól is tájékozódhatsz, és azt is megtudhatod, hogy az adott munkaeszköz mely szabványoknak felel meg. 

A lépcsők és áthidalók adatait tartalmazó dokumentumot a “Csatolmányok” fülre kattintva tudod elérni, letölteni. Így a számítógépedre lementve bármikor meg tudod nyitni, vagy pedig kinyomtatva bárhova magaddal tudod vinni.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
193960 Ft 1801950 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 6 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.