Beépíthető motorok

HONDA GX35 motor
2-3 munkanap
Beépíthető motorok

HONDA GX35 motor

Honda
94-GX35-00
2-3 munkanap
134 900 Ft
HONDA GX25 motor
2-3 munkanap
Beépíthető motorok

HONDA GX25 motor

Honda
94-GX25-00
2-3 munkanap
145 900 Ft
Honda Motor GX200
2-3 munkanap
Beépíthető motorok

Honda Motor GX200

Honda
94-GX200-00
2-3 munkanap
219 900 Ft

Beépíthető motorok

Az építkezések, mezőgazdasági munkák során felmerülő feladatok elvégzéséhez nélkülözhetetlenek a különböző munkagépek használata. Ahhoz, hogy megfelelő gyorsasággal, illetve hatékonysággal működjenek, szükség van a beépíthető motorokra is. Ezek biztosítják, hogy az intenzív, szakipari munkavégzés gördülékenyen történjen anélkül, hogy például leégne, meghibásodna vagy tönkremenne a nagy terhelés alatt a motor. 

A megfelelő modellek használata nemcsak a gépek teljesítménye miatt fontos, hanem a kopásállóságuk, hosszú élettartamuk és az energiatakarékosságuk miatt is. 


Webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz ahhoz, hogy hatékonyan, precízen és biztonságosan dolgozz. Alapvetően professzionális létrák és állványok forgalmazásával foglalkozunk, de az építőipari gépek és szerszámok is megtalálhatóak a kínálatunkban. Többek között a beépíthető motorokat is itt találod.

Milyen beépíthető motorok találhatóak a kínálatunkban?

Nálunk kizárólag olyan gépeket, illetve szerszámokat találsz, amik magas színvonalon képesek kielégíteni a felhasználói igényeket. Ennek megfelelően az általunk kínált beépíthető motorokat a Honda cég gyártja. A GP160 Q type, a GX25, a GX35, a GX200, a GX270 és a GX390 sorozatszámú modell is elérhető. 

Az építőiparban, illetve mezőgazdaságban használt munkagépekbe általában Honda motort építenek be, mert számos kedvező tulajdonsággal rendelkeznek. Amellett, hogy rendkívül hatékonyak, energiatakarékosak is, és sokkal kevesebb káros anyagot, illetve zajt bocsátanak ki, mint más motorok.

Mivel könnyebben elindíthatóak, így hosszabb élettartammal rendelkeznek. Népszerűségükben pedig mindezek mellett az is szerepet játszik, hogy kiváló szervizháttérrel és alkatrész-ellátottsággal rendelkeznek. 

Miért érdemes megnézni a termékek adatlapját?

Ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni, nagyon fontos, hogy teljeskörűen tájékozódj. Elvégre nem mindegy, hogy a beépíthető motorok milyen műszaki adatokkal, paraméterekkel és egyéb speciális tulajdonságokkal rendelkeznek. 

Informálódni a termékek adatlapján tudsz, ott ugyanis minden fontos információt, illetve termékjellemzőt feltüntettünk. Többek között a teljesítménnyel, a lökettérfogattal, a nyomatékkal, a fogyasztással és a bruttó térfogattal kapcsolatban is tudsz tájékozódni. 

A termékfotó alatt található “Leírás” részben pedig egy részletes ismertetőt is el tudsz olvasni. Ebből is sokféle adat kiderül, ami befolyásolhatja, hogy végül melyik motor mellett fogsz dönteni. A termékoldalon a gép árát, illetve a szállítási költséget is láthatod.

Hogyan tudod leadni a rendelést?

A weboldalunkon a beépíthető motorok megvásárlása ugyanolyan egyszerű, mint a informálódás. Ehhez először is a kiválasztott terméket bele kell tenned a virtuális kosaradba, méghozzá úgy, hogy rákattintasz a “Kosárba teszem” feliratú gombra. Ezt a kategória- és a termékoldalon is meg tudod csinálni.

Ezt követően egy felugró ablak két opciót kínál fel neked. Az egyik a “Fizetés”, a másik pedig a “Kosár”. Ha valamilyen adatot le szeretnél ellenőrizni, vagy módosítanál a kosarad tartalmán, akkor lépj a kosár oldalra, ott ugyanis ezt meg tudod tenni! Ha pedig erre nincs szükség, akkor kattints a “Fizetés” gombra, ami elvezet a virtuális pénztárhoz!

Ezek után már csak az adatokat kell megadnod ahhoz, hogy meg tudd rendelni a terméket. Többek között a személyes adataidat és a szállítási címet kell beírni, illetve meg kell adnod a fizetés módját is. 

Szűrés alap

Ár
126873 Ft 359900 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.