Öltöző


Öltöző

Sok olyan épület van, ahol szükség van öltözőre. Olyan intézmények ezek, amiket egyszerre többen is használnak, gondolj például egy konditeremre, strandra, gyógyfürdőre vagy sportlétesítményre. 

Amikor elmegyünk edzeni, fürdőzni vagy csapatjátékokat játszani, akkor át kell öltöznünk. Ilyenkor pedig fontos, hogy az utcai holmijainkat, értékeinket védett helyen hagyjuk, azaz egy megfelelő méretű öltözőszekrényben, ami kulccsal zárható. Ha ez rendelkezésünkre áll, akkor nem kell tartanunk attól, hogy visszatérve csak a dolgaink hűlt helyét találjuk. 


 

Nálunk kizárólag minőségi öltözőszekrényeket találsz. Célunk, hogy modern, praktikus és biztonságos megoldásokat biztosítsunk az öltözőhelyiségek kialakításához. Emiatt esett a választásunk a MetaloBox által gyártott szekrényekre. 

A cég nagy gondot fordít a minőségre és a folyamatos fejlesztésekre, emellett pedig a sok apró részletre is odafigyel. Ennek köszönhető, hogy olyan szekrényeket alkotnak, amelyek tökéletes megoldást jelentenek, és nem okoznak csalódást még sok-sok évvel a vásárlás után sem. 

Milyen szekrényt válassz az öltöző megfelelő kialakításához?

Pontosan mi kerül majd a szekrénybe? Mindig ebből érdemes kiindulni. Nálunk két típust találsz: értékmegőrzőket és öltözőszekrényeket.

Ahogy a nevében is benne van, az értékmegőrző feladata az, hogy biztonságos helyet biztosítson az értéktárgyaknak, például a telefonnak, a pénztárcának vagy az ékszernek. Ezek általában kisebb méretű holmik, így a kisebb rekeszek tökéletesen megfelelnek az elhelyezésükre. 

Ezzel szemben a többrekeszes öltözőszekrényekbe általában ruhák és cipők kerülnek. Ezek nagyobb helyet foglalnak, így ennek megfelelően kell biztosítani a helyet számukra.

Az öltözőszekrények méretükből kifolyólag többfunkciósak, hiszen a ruhák mellett az értéktárgyakat is bele lehet tenni. Ha van elég hely, akkor érdemes mindkét opciót biztosítani a felhasználók számára, így mindenki a számára legmegfelelőbb megoldást tudja igénybe venni. 

Milyen információt találsz a termékadatlapon?

A termékadatlapon rengeteg hasznos információt találsz, pontos képet kaphatsz a szekrények méreteiről, a szélességéről, a magasságáról, a mélységéről. Megtudhatod, hogy mekkora a pontos lábmagassága, megbizonyosodhatsz a rekeszek számáról, szélességéről, valamint tájékozódhatsz a szekrény súlyáról, anyagáról és arról, hogy milyen színekben érhető el. Tehát minden fontos adat a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy el tudd dönteni: az adott szekrény megfelelő választás lesz számodra?

Az adatlapon keresztül éred el a digitális katalógusokat is, amikből további információkat nyerhetsz. Kattints rájuk és máris olvashatod őket! Ha pedig le szeretnéd menteni a gépedre, akkor erre is van lehetőséged. Amikor már PDF formátumban látod, akkor a jobb felső sarokban kattints a nyíl ikonra!

Hogyan találod meg a leggyorsabban a termékeket?

Weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy 100%-ban felhasználóbarát legyen. A felül lévő kék színű sávban minden fontos menüpontot megtalálsz, a megfelelő kategóriákra kattintva pedig az oldal szépen elnavigál a keresett termékekhez. 

Amikor már egy konkrét termékkategóriában vagy, az oldalunk szűrőjét is tudod használni. Nézz csak el balra, az itt található négyzeteket bejelölve tudod szűkíteni a keresést! Akár konkrét ársávot is beállíthatsz, hiszen az még pontosabb találatokat fog kidobni az igényeidnek megfelelően. 

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
208950 Ft 1111817 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.