Lépcsőfokos két oldalon járható létra fafelülettel


Lépcsőfokos, két oldalon járható létra fafelülettel

Sokan a kettős funkcionalitás miatt szeretik annyira, mások a könnyű használat miatt kedvelik inkább, de a lépcsőfokos, két oldalon járható létra fafelülettel tényleg népszerű megoldásnak számít. Nem véletlen, hogy nálunk is megoldható a beszerzése.

Értelemszerűen törekedtünk arra, hogy a webáruházunkban elérhető lépcsőfokos, két oldalon járható létra fafelülettel tényleg megfeleljen a manapság jogosnak számító elvárásoknak. Úgyhogy nyugodt szívvel merjük ajánlani. Ahogyan azt is, hogy kattintsunk bátran az adatlapjára. Mindent mellékeltünk ugyanis hozzá, ami csak egy ilyen terméknél felmerülhet.


Egy különleges létratípus, amiből egyszerre akár kettőt is célravezető lehet rendelni

Persze kétség sem férhet hozzá, hogy a sokoldalú lépcsőfokos, két oldalon járható létra fafelülettel ellátva akár önmagában is kiváló választás. Pillanatok alatt felléphetünk rá, a fafelület pedig stabil pozíciót biztosít a lábunk alatt munka közben.

Ugyanakkor némi kreativitással még többet is kihozhatunk a dologból. Képzeljük el, hogy kettő darab létra kerül elhelyezésre egymástól néhány méter távolságban, közéjük pedig rögzítünk egy vastagabb pallót.

Máris kaptunk egy miniállványt, amiről lényegesen hatékonyabb lehet a munkavégzés, és ezért tényleg megérheti kettő darab létrát is rendelni.

A lépcsőfokos, két oldalon járható létra fafelülettel szerelt változatának az adatlapján a következők láthatók

Avagy miért javasoljuk az adatlapra történő kattintást? Kezdjük mindjárt ott, hogy a két oldalon járható létra fafelülettel ellátott változatának az adatlapján több fotót is találunk. Ezeken a fotókon nemcsak a létrát magát láthatjuk, hanem az alkalmazási lehetőségeit tekintve is gyűjthetünk ötleteket.

Persze talán ennél is komolyabb értéke van annak a precíz leírásnak, amely a lépcsőfokos, két oldalon járható létra fafelülettel szerelt modelljének az adatlapján megtalálható. Ennek köszönhetően részletesen nézhetők végig a fontosabb technikai paraméterek, természetesen a különféle egyéb megoldásokkal és felszereltséggel együtt.

Fontos lehet, hogy nálunk más létratípusok és egyéb munkaeszközök is beszerezhetők

Vagyis egyetlen művelettel megoldható egy komplexebb beszerzési is, ha nem feltétlenül csak lépcsőfokos, két oldalon járható létra kell. Az áruházunkban ugyanis változatos kivitelben vannak jelen ipari, félprofi és háztartási létrák, a különféle állványokkal és dobogókkal együtt.

Rajtuk kívül sokféle szerszámgép, szekrény és tároló érhető el még az oldalon az egyéb munkaeszközök mellett, ráadásul egész egyszerűen. Mindössze annyi a teendő, hogy a lap tetején lenyíló menüsorból a számunkra releváns opcióra kattintunk.

Ezután máris megnyílik az adott termék kategórialistája, vagyis tetszés szerint válogathatunk a különféle munkaeszközök között.

Ha megvan a kiszemelt létra, akkor a következőképp tudjuk megrendelni

Először is az lesz a teendő, hogy a kosárhoz adjuk a terméket. Amikor minden rendelni kívánt elem bent van már a kosárban, a jobb felső sarokban válasszuk a „tovább a pénztárhoz” lehetőséget.

Töltsük ki a megrendelői űrlapot, válasszuk ki a fizetési és szállítási módot, a rendelés megerősítése után pedig gyakorlatilag készen is leszünk.

Szűrés alap

Ár
81600 Ft 81600 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 3 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.