Fűtés, hűtés, párátlanítás

Master hőlégfúvó B2PTC (ELEKTROMOS 3KW)
Raktáron
Elektromos hőlégfúvó

Master hőlégfúvó B2PTC (ELEKTROMOS 2KW)

Master
B2PTC
Raktáron
22 990 Ft
Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket. A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható a csatolmányok között!
HŐLÉGFÚVÓ MASTER B3PTC (ELEKTROMOS 3KW)
Raktáron
Elektromos hőlégfúvó

Master hőlégfúvó B3PTC (ELEKTROMOS 3KW)

Master
B3PTC
Raktáron
28 990 Ft
Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket. A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható a csatolmányok között!

Hűtés, fűtéstechnika

Az építőipari, szakipari munkák során nélkülözhetetlen a hűtés, fűtéstechnika kialakítása. Egyrészt biztosítani kell a dolgozók számára a megfelelő hőmérsékletet a munkaterületen. Másrészt pedig bizonyos feladatok elvégzéséhez az adott felület hűtésére, fűtésére is szükség lehet. 

Ebben a kategóriában egy helyen megtalálod az összes olyan termékünket, ami tökéletes megoldást jelent hűtésre, fűtésre. Kínálatunkban a minőségi hőlégfúvók, ipari ventilátorok és párátlanítók is megtalálhatók. Megbízható gépek, kiváló hatékonyság várnak!


Cégünk ipari és háztartási létrák, állványok, szerszámgépek, illetve ezek kiegészítőinek forgalmazására specializálódott. Már az elejétől fogva szem előtt tartjuk, hogy kizárólag olyan termékeket kínáljuk, amik megfelelnek az igényeknek, követelményeknek. Ennek köszönhető, hogy a Master, a Heliosa és az Evocool márkájú hűtő-fűtő berendezéseket nagy választékban megtalálod nálunk. Ezeken kívül még sok más gyártó készülékét is kínáljuk, olyan gyártókét, akik szintén minőségi megoldásokban gondolkodnak. 

Használd a szűrőket a megfelelő hűtés, fűtéstechnikai berendezés megtalálásához!

Talán nem is gondolnád, hogy a kínálatunk mennyire változatos! Csak a teljes árukészletünk feltérképezése után kaphatsz erről átfogó képet, de tudjuk, nem mindig van idő arra, hogy hosszasan nézelődj. Főleg, ha sok-sok oldalon keresztül kell végigmenned ahhoz, hogy a találati lista végére érj.

A megfelelő termékek megtalálásában nagy segítséget nyújt a bal oldali szűrő. Itt nagyon egyszerűen ki lehet választani, hogy pontosan mi a keresés tárgya. Hőlégfúvó? Ipari ventilátor? Párátlanító? Az árra és a gyártóra is rá lehet szűrni a pontosabb végeredmény érdekében. 

Pár kattintás és máris a termékek egy szűkebb csoportja kerül a szemed elé. Így olyan hűtésre, fűtésre alkalmas készülékek között tudsz nézelődni, amik a leginkább megfelelnek az igényeidnek. Csak arra kell odafigyelned, hogy a szűrés alkalmával megfelelő paramétereket adj meg!

A termékek adatlapja részletes információkat szolgáltat

Első ránézésre nem valószínű, hogy el tudod dönteni, hogy az adott hűtés, fűtéstechnikai berendezés ideális választás-e számodra. Egy fotó és az ár alapján legfeljebb elhamarkodott döntést hozhatsz. Mielőtt azonnal igent vagy nemet mondanál valamelyik gépre, kattints a termékadatlapra!

Itt minden fontos információt megtalálsz az adott készülékről. Milyen feladatokra alkalmas a leginkább? Milyen a hőfokszabályzása? Mekkora a teljesítménye? Ezekről az adatokról részletesen tudsz tájékozódni. 

A műszaki paraméterek mellett a termék garanciájára vonatkozó adatokat is megtalálod. Azaz megtudhatod, hogy az általad választott készülékre hány év hagyományos és korlátozott garancia jár. 

A vásárlás folyamata egyszerű, mint az egyszer egy

Webáruházunkban a nézelődés és a vásárlás is nagyon egyszerű. Mi sem bosszantóbb annál, mint amikor nem tudjuk hova kattintsunk egy oldalon, hogy oda jussunk, ahova szeretnénk. Nálunk ilyen problémád nem lesz. 

A termékadatlapon keresztül tudod kosárba helyezni az általad választott hűtés, fűtéstechnikai készüléket.

A fizetés gombra lépve találod azt az űrlapot, ahol meg kell adnod a személyes és szállítási adatokat, a címet, valamint a fizetés módját. Innen csak pár kattintás a rendelés véglegesítése.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Kivitel
Több... Kevesebb
Ár
7133 Ft 3299001 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.