Rendszerkorlát

Krause RÖGZÍTŐ TÜSKE
  • Kedvezményes ár / -1 743 Ft
2-3 munkanap
Rendszerkorlát

Krause RÖGZÍTŐ TÜSKE

Krause
860132
2-3 munkanap
7 000 Ft 8 743 Ft

Rendszerkorlát

A professzionális kialakítású létrák, állványok felállításakor szükség van a megfelelő kivitelben készülő rendszerkorlátok alkalmazására. Ezek lényegében olyan variálható rendszerelemek, amikkel felépíthető és biztonságossá tehető a korlátok használata. 

Amikor több méteres magasságban kell dolgozni, akkor kiemelt figyelmet kell fordítani a munkavállalók testi épségére. Sok esetben ugyanis elég egy rossz mozdulat vagy egy rossz lépés, és máris megtörtént a baj. A munkaeszközök korláttal való felszerelésével azonban számos balesetveszélyes helyzet elkerülhetővé válik. 


Az Állványbázis.hu webshopunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz ahhoz, hogy gyorsan és biztonságosan tudj dolgozni. Még az olyan termékeknek is nagy szerepük van, mint amilyenek a kisebb méretű tartozékok és kiegészítők. Ezek között ugyanis olyan kellékeket találsz, amik veszélyre figyelmeztetnek vagy rögzítési feladatokat látnak el. 

Többek között azokat a rendszerkotlátokat is itt találod, amik lehetővé teszik a korlát részeinek összekötését, fixálását. Természetesen nem akárhogy, hanem úgy, hogy a csatlakozások kellőképpen stabilak és ellenállóak legyenek. Ennek köszönhetően a korlátba való kapaszkodás még biztonságosabbá teszi a magasban történő munkavégzést, sőt, még akár életet is menthet. 

Milyen termékeket találsz a rendszerkorlát kínálatunkban?

Számunkra nagyon fontos, hogy az általunk kínált termékekkel maximálisan kiszolgáljuk a vásárlóink igényeit. Ennek megfelelően nálunk kizárólag magas minőségű, megbízható tartozékokat és kiegészítőket találsz, ami alól a rendszerkotlátok sem jelentenek kivételt.

Az elemeket a Krause cég készíti, ami az 1900-as években történő alapítása óta foglalkozik munkaeszközök és tartozékaik gyártásával. Fő profilja a magasban végzett munkavégzés támogatása azokkal a létrákkal, állványokkal, dobogókkal és egyéb eszközökkel, amik maximális biztonságot nyújtanak.

Az általuk fejlesztett rendszerkorlátok nagyon sokoldalúan használhatók, ráadásul a szerelésük is rendkívül könnyű, ugyanis egy egyszerű csavarkötéssel kapcsolódnak egymáshoz. 100%-ban kompatibilisek a gyártó által készített létra- illetve állványrendszerekkel, így tulajdonképpen bármelyikhez tudod használni őket. 

Ami a választékot illeti, sokféle elemet megtalálsz nálunk. Többek között rendelkezésedre állnak a megfelelő méretű és vastagságú csavarok, amik tökéletes rögzítést biztosítanak a lábprofilokhoz. Ezenfelül a különböző összekötő elemeket is megtalálod, amik változatos kivitelben készülnek. Vannak például kereszalakúak, de az I és az L formájú változatok is szerepelnek a kínálatunkban. 

Sok esetben szükség lehet a korlát padlóhoz való rögzítésére, amit a padlórögzítő elemekkel tehetsz meg. Ezeknek van olyan típusa is, ami lehetővé teszi, hogy ne csak a padlóhoz, hanem egyúttal a falhoz is fixálhasd. Mindezek mellett a rögzítőtüskét, a korlátrögzítő bilincset és a forgatható befogóelemet is be tudod szerezni a webshopunkból. 

Milyen egyéb tartozékokat kínálunk?

Ahhoz, hogy az általad használt létra- vagy állványrendszer teljesen biztonságos és szakszerű legyen, nemcsak a rendszerkorlátokra van szükséged. Azokon kívül még számos már tartozék van, aminek az alkalmazása nélkülözhetetlen.

Ide tartoznak például az informáló és figyelmeztető jelzésekkel ellátott címkék, illetve matricák, amiket fel kell ragasztani a munkaeszközökre. Ezeken kívül a létrákhoz használatos elemeket, például a szárlezárókat, a lábdugókat és a vezetőgörgőket is megtalálod nálunk. 

Szűrés alap

Ár
820 Ft 203303 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.