Földgázos fűtőberendezés

HŐLÉGFÚVÓ FÖLDGÁZOS MASTER CF75 (HORGANYZOTT)
2-3 munkanap
Földgázos fűtőberendezés

HŐLÉGFÚVÓ FÖLDGÁZOS MASTER CF75 (HORGANYZOTT)

Master
CF75
2-3 munkanap
719 900 Ft
Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket. A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható ide kattintva.

Földgázos fűtőberendezés

A földgázos fűtőberendezés a hőlégfúvók csoportjába tartozó készülék, ami remek szolgálatot tesz az ipari helyiségek fűtése alkalmával. Kifejezetten a nagyobb alapterületű, tágas helyiségek hőmérsékletének emelésére lett kifejlesztve. Kiválóan működik például raktárakban, csarnokokban és műhelyekben. 

Mivel nem mobilis kivitelben készül, ezért nem javasolt a használata olyan helyszíneken, ahol csak átmenetileg van szükség a fűtésre. Azokban a helyiségekben viszont, ahol folyamatosan vagy időszakosan újra és újra fűtést kell biztosítani, tökéletes megoldást nyújt. 


A kínálatunkban nagyon sokféle professzionális működésű hőlégfúvót találsz, amik remekül alkalmazhatóak az ipari helyszíneken is. Bármilyen munkáról is legyen szó, több szempontból is fontos, hogy a helyiségben megfelelő hőmérséklet legyen. 

Az egyik, hogy a dolgozók ne fázzanak munkavégzés közben, ez ugyanis negatívan hat a teljesítményükre, munkakedvükre. A másik pedig, hogy vannak olyan munkafolyamatok, amiket nagymértékben befolyásolnak a tárgyak, illetve a levegő hőmérséklete. 

Gondolunk itt például a falfestésre, bizonyos festékeket ugyanis csak egy bizonyos hőfoktartományban lehet eredményesen használni. Amennyiben fixen elhelyezett fűtőtestre van szükséged, akkor egy földgázzal működő készülék remek alternatívát jelent. 

Hogyan működik a földgázos fűtőberendezés?

Ugyan szállítani nem lehet, a telepítése viszont nagyon egyszerű és gyors. Csak néhány dolog van, amire oda kell figyelni, és amit el kell végezni ahhoz, hogy a fűtőberendezés használatra kész legyen. A telepítést kizárólag olyan személy végezheti, akkor erre hivatalosan is jogosult! 

A földgázos fűtőberendezések működése egy nagyon egyszerű elven alapszik. A készülék alul beszívja a levegőt, ezt követően pedig a gép belsejében lévő centrifugális ventilátor által meleg levegő kerül a helyiségbe. 

Nagyon fontos, hogy a készülék használata közben folyamatosan szellőztessünk vagy más módon biztosítsuk a levegőcserét. A gázzal működő gépek ugyanis oxigént vesznek fel a környezetből. Erre például remek megoldás lehet a megfelelő nagyságú ablakszellőzők beépítése. 

Miről tájékozódhatsz, ha megnézed a termékadatlapot?

Egy fotóról és egy terméknévről még nem fogod tudni, hogy az lesz-e számodra a megfelelő készülék. Mindenképpen nézz bele a termékadatlapba, ugyanis ott találod azokat a termékjellemzőket és műszaki adatokat, amik alapján határozott döntést tudsz hozni!

A “Leírás” menüpontban egy rövid, de annál tartalmasabb leírást találsz az adott földgázos fűtőberendezésről. Ebből kiderül, hogy a készüléket pontosan milyen célra tudod felhasználni, milyen helyszíneken, tevékenységek során jelent ideális megoldást.

Alatta pontról pontra összegyűjtöttük neked a termék adatait, ahol a kialakításról, burkolatról, kijelzőről és termosztátról is tájékozódhatsz. Továbbá azt is megtudhatod, milyen tartozékokat kapsz a berendezéshez, és milyen kiegészítőket tudsz pluszban megrendelni.

Ha kicsit lejjebb görgetsz, akkor pedig a készülék működéséről is olvashatsz. Itt találod többek között a teljesítményre, üzemanyag-fogyasztásra, feszültségre, illetve súlyra vonatkozó adatokat.

Hol találod a garanciára vonatkozó információkat?

A garanciával kapcsolatos információkat is a termékadatlapon találod alul a “Termék részletei” menüpontban, illetve felül közvetlenül a termékfotó mellett. Az alapgarancián túl úgy nevezett korlátozott garancia is igénybe vehető. Ennek feltételeiről, illetve az érvényesítés menetéről a “Csatolmányok” menüpontban letölthető dokumentum ad tájékoztatást.Szűrés alap

Ár
719900 Ft 719900 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.