Szekrény, tároló


MetaloBox

Webáruházunkban kizárólag olyan márkák termékeit kínáljuk, amik magas minőséget garantálnak. Így került hozzánk a MetaloBox termékcsalád is, ami kínálatunk egyik izgalmas színfoltja. Ebben a kategóriában öltözőszekrényeket, tárolókat, hulladékgyűjtőket találsz, amik méretben és kialakításban is különböznek egymástól. 

A választék olyan átfogó és sokszínű, hogy több oldalt is meg kell tekintened, hogy végére érj a teljes árukészletnek. Egy perc sem elvesztegetett idő, amit ezzel töltesz, hiszen a MetaloBox termékeivel gyönyörűen fel tudod szerelni az irodádat, a műhelyedet, az öltöződet. 

____________________________________________________________________________

A cég mottója: ha valaki szereti, amit csinál, az a munkáján is meglátszik. Nem kérdés, hogy a gyártók valósággal rajonganak az öltözőszekrényekért. Nehezen lehetne másik vállalatot említeni, ami ennyire magas színvonalon végzi ezeknek a bútoroknak a gyártását, előállítását. 

Cégünk elsősorban az építőipari, szakipari és háztartási állványok, létrák, valamint a szerszámgépek forgalmazására specializálódott. Ugyanakkor szeretjük széleskörűen lefedni az igényeket, így döntöttünk amellett, hogy munkahelyi felszereléseket, bútorokat is kínálunk. 

Mit találsz a MetaloBox kínálatban?

Az egyik nagy termékcsoport a műhely felszerelésére alkalmas tárgyak kínálata. Nem számít, hogy mekkora alapterületen dolgozol, a hatékony munkához szükség van néhány dologra, például alkatrésztárolóra, polcos szekrényre, hulladékgyűjtőre. Ezeket mind be tudod szerezni nálunk. 

A műhely mellett az iroda is a munkavégzés egyik fontos helyszíne. A MetaloBox termékek között az irodai berendezéseket is megtalálod. Az irodai széf, az irattároló és a mappatároló is rendelkezésre áll. 

Vannak olyan munkahelyszínek is, ahol szükség van öltözőre. Gondolunk itt például a gyárakra, a termelőüzemekre, ahova belépés előtt a dolgozóknak át kell öltözniük. A különböző elosztással rendelkező, rekeszes öltözőszekrények is szerepelnek a webáruházunkban

Hogyan találod meg a megfelelő terméket?

Weboldalunk létrehozásakor szem előtt tartottuk az egyszerű kezelhetőséget. Tudjuk, hogy mennyire bosszantó, amikor hiába keressük, nem találjuk azokat a menüpontokat, kategóriákat, termékeket, amiket keresünk. Majd egyszer csak a véletlennek köszönhetően a szemünk elé ugranak. Nálunk ilyen nem történik. 

Szűrésre nemcsak a főoldalon, hanem a MetaloBox alkategórián belül is van lehetőség. Ha a bal oldali sávra nézel, máris láthatod, hogy pontosan milyen paraméterek szerint tudsz keresni. Az első részben találod az alkategóriákat, itt tudod kiválasztani, hogy irodai, műhelybe való vagy öltözőhöz passzoló felszereléseket listázzon-e neked az oldal.

Tudod, hogy nagyságrendileg mekkora a maximális összeg, amit a vásárlásra tudsz szánni? Remek, akkor az ársávot is könnyedén be tudod állítani. Húzd el a csúszkát a megfelelő helyre, és a rendszer automatikusan szűri neked a termékeket!

Ha segítség kell, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nem tudod, hogy két hasonló termék közül melyiket válaszd? Nem vagy biztos benne, hogy az általad kiszemelt bútor megfelel-e az igényeidnek? Nem találod, amit keresel? Kérdésed van? Akkor itt vagyunk, segítünk!

Figyeld az oldalunk tetején a kék sávot! Ott találsz két telefonszámot. Bármelyiket is tárcsázod, a vonal másik végén ügyfélszolgálati munkatársaink jelentkeznek. 

Ha pedig az érdi címünkre vagy az e-mail címünkre vagy kíváncsi, akkor kattints felül a “kapcsolat” menüpontra!

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
127709 Ft 1111817 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.