Ikerlehúzó gerenda


Ikerlehúzó gerenda

Amikor sok kerül az építkezésre vagy felújításra, akkor sok esetben betonnal is dolgozni kell, például aljzat, járda vagy kocsifelhajtó készítésekor. Ilyenkor pedig nélkülözhetetlenek az olyan eszközök, mint amilyen az ikerlehúzó gerenda. 

A betont akkor tudjuk a felületre önteni, amikor még folyékony a halmazállapota. Utána pedig rendkívül fontos, hogy lehúzzuk róla a felesleges mennyiséget, ezzel szépen kiegyenlítve a vastagságát. Ha ez a lépés kimaradna, akkor a felület nem lenne sima és egyenletes. Ezek az eszközök remek szolgálatot tesznek a betonanyag durva lehúzásához, illetve a rotoros lehúzás előkészítéséhez.


A webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy egy helyen be tudj szerezni mindent, ami ahhoz kell, hogy gyorsan, hatékonyan és nem utolsó sorban eredményesen dolgozz. Ahhoz, hogy szép és tartós végeredményt érj el, rendkívül fontos a megfelelő munkaeszközök használata.

Természetesen ez még abban az esetben is igaz, ha betonból szeretnénk különböző felületeket kialakítani. Ez esetben a professzionális használatra tervezett betonlehúzókat és betonsimítókat kell alkalmaznunk, köztük található az ikerlehúzó gerenda is. Nézzük is meg, hogy nálunk milyen típusait tudod beszerezni!

Milyen termékeket találsz az ikerlehúzó gerenda kategóriában?

Számunkra nagyon fontos, hogy kizárólag olyan munkaeszközöket kínáljunk a vásárlóink számára, amik meg tudnak felelni a legextrémebb igényeknek is. Éppen emiatt nálunk az Enar cég által gyártott modellek megvásárlására van lehetőség.

Rendkívül masszívak, ellenállóak, aminek köszönhetően hosszú távon is kiszolgálják az igényeket. Emellett pedig a használatuk is nagyon egyszerű, így ideális választások lehetnek akár kezdő, akár haladó szinten vagy a betonlehúzásban.

Alapvetően kétféle ikerlehúzó gerendát találsz nálunk: motor nélküli, illetve motoros. Ez utóbbit úgy is hívjuk, hogy vibrációs betonlehúzó. Ennek az a jellegzetessége, hogy a gerendák hosszában egyenletesen továbbítják a rezgést. Hatékonysága miatt kiválóan használható a nagyobb betonfelületek simításakor is. A vibrációs változatokba erős, megbízható motor került beépítésre.

Hol találod a legfontosabb termékadatokat?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni az adott ikerlehúzó gerenda ideális választás lesz-e számodra, tisztában kell lenned a műszaki adataival, termékjellemzőivel. Ezeket az információkat a termékadatlapon találod, amit úgy érsz el, ha rákattintasz a névre vagy a fotóra.

Ha lejjebb görgetsz az adatlapon, akkor találni fogsz egy “Leírás” feliratot. Ez alatt tudod elolvasni, hogy mit érdemes tudni az adott termékről, illetve milyen tulajdonságai vannak. Többek között az ikergerenda hosszáról, súlyáról és motorjáról is tájékozódhatsz. 

Mit érdemes tudni a szállításról?

A megrendelt termékeket az MPL és a GLS futárszolgálat kézbesíti, de személyes átvételre is van lehetőség az érdi telephelyünkön hétköznapokon 8 és 17 óra között. Ha több információra is kíváncsi vagy a szállítással kapcsolatban, akkor görgess az oldalunk tetejére, és kattints a “Szállítás” lehetőségre a menüsávban! Ha pedig bármilyen kérdésed felmerül, akkor keress minket a megadott elérhetőségeinken, az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek!

Szűrés alap

Ár
395900 Ft 649900 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.