Lapvibrátor


Lapvibrátor

Amikor az építkezések alkalmával valamilyen burkolatot alakítunk ki, akkor szükség van a lapvibrátor használatára is. Ez egy olyan építőipari gép, amivel nagyon gyorsan és eredményesen tudjuk tömöríteni a talajt. Arra ugyanis csak akkor tudunk stabil szerkezeteket, épületeket kialakítani, ha nincsenek benne hiányos, levegős részek. 

A laza szerkezetű talaj nem jelent biztos alapot, hiszen bármit is építünk rá, az idővel megsüllyed. A lapvibrátorokkal nemcsak a talajrészecskéket tudjuk összepréselni, hanem a másik nagy felhasználási területe a térkő burkolatok tömörítése.


Webshopunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy nálunk minden fontos munkaeszközt megtalálj. Az általunk kínált márkás építőipari gépek és szerszámok nagy segítséget nyújtanak abban, hogy gyorsan, kényelmesen és eredményesen tudj dolgozni. Ez akkor is igaz, ha a tömörítés a célod, és egy megbízhatóan használható lapvibrátorra van szükséged. 

Az erre a célra kifejlesztett munkagépeket ebben a kategóriában gyűjtöttük neked össze. Bármelyik készülék mellett is teszed le végül a voksodat, nem fogsz csalódni. Ezek a gépek ugyanis egytől egyig professzionális használatra lettek kifejlesztve, aminek köszönhetően kezdők és profik számára is kiváló megoldást jelentenek. 

Az általunk kínált lapvibrátorok legfontosabb jellemzői

Mi nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kizárólag magas minőségű munkagépeket kínáljunk a vásárlóinknak. Ez akkor sincs másképp, ha lapvibrátorokról van szó. Ennek megfelelően nálunk kizárólag olyan modelleket találsz, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásaidnak.

Ami a gyártókat illeti, az AGT, a BetonTrowel, az Enar és az Eurokomax által gyártott készülékeket forgalmazzuk. Ezek ugyanis már számtalanszor bizonyosságot tettek arról, hogy hosszú távon is kiválóan tudnak működni. 

A nálunk található gépeket alapvetően két nagy csoportra oszthatjuk. Vannak a hagyományos és az irányváltós lapvibrátorok. Az irányváltós típusok abban különböznek, hogy előre- és hátramenetben is lehet használni őket.

Emellett pedig azonnali irányváltásra is képesek, ami sok esetben nélkülözhetetlen a tömörítéshez. Ezeket a fajtákat remekül lehet használni a keskeny munkagödrökben vagy az olyan épületalapok kialakításánál, ahol kevés hely áll rendelkezésre. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban azt, amit keresel?

Ha pontosan tudod, hogy milyen lapvibrátort keresel, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatot. Ebben az esetben célszerű használnod az oldalunk keresőfunkcióját, amit több helyen is megtalálsz. A felső részen a fehér rubrikába tudod beírni a keresett termék nevét, de használhatod a bal oldalon lévő szűrést is. 

A “Szűrés alap” felirat alatt tudod megadni a számodra fontos adatokat. Ki tudod választani a gyártót, illetve azt, hogy hagyományos vagy irányváltós típust keresel. Az általad ideálisnak vélt ársávot is be tudod állítani. Ezt egy csúszkán tudod megtenni, aminek a bal és a jobb oldala szabadon mozgatható. 

Milyen információkat találsz a termékadatlapon?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy a kiválasztott készülék megfelel-e az igényeidnek, érdemes megnézned a termékadatlapot. Itt minden fontos adatot, jellemzőt és műszaki paramétert feltüntettünk, ami ahhoz kell, hogy határozott döntést tudj hozni. 

Többek között a talpméretről, a súlyról, a centrifugális erőről, a vibrációról és a haladási sebességről is tájékozódhatsz. Sőt, azt is megtudhatod, hogy milyen extrákkal van felszerelve az adott készülék, és pontosan milyen feladatok elvégzésére alkalmas.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
6990 Ft 4290001 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.