Szerszámgép csomagok


Szerszámgép csomagok

A szakipari munkák során egyszerre több munkagépre is szükséged lehet ahhoz, hogy valóban profi munkát végezz. Ebből kifolyólag a szerszámgép csomagok remek választások lehetnek, hiszen a szettekben több készülék is megtalálható. 

Természetesen annak sincs akadálya, hogy a munkához szükséges gépeket külön-külön szerezd be. De miért tennéd, ha pár kattintással egy csomagban is megrendelheted őket? Arról nem is beszélve, hogy szettben olcsóbban a birtokodba kerülhetnek a készülékek, tehát pénzt is spórolhatsz ezzel a döntéseddel. Nézd meg az összeállításokat, és dönts okosan!


A webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden munkásembert kiszolgáljunk, aki gyorsan, kényelmesen és hatékonyan szeretne dolgozni. Fő profilunk a professzionális kivitelben készülő létrák forgalmazása, de hamar világossá vált, hogy a minőségi szerszámgépekre is nagy igény van. 

Így hát nem is volt kérdés, hogy azokkal is kiegészítjük a kínálatunkat. A gépeket külön is meg lehet vásárolni nálunk, de különböző szetteket is készítettünk a költséghatékonyabb vásárlás érdekében. Ezeket itt, a “Szerszámgép csomagok” menüpontban gyűjtöttük össze.

Mit tartalmaznak a nálunk kapható szerszámgép csomagok?

Többféle szett közül tudsz választani nálunk, ha több készülékre is szükséged van. Olyan szerszámgépeket válogattunk össze bennük, amiknek a használatára gyakran szükség van. Bármelyik mellett is teszed le végül a voksodat, minőségi gépek kerülnek a birtokodba, amiket a japán piacvezető Hitachi cég gyárt.

Van például olyan összeállítás, amiben benne van a WH18DBDL2 és a DS18DBSL sorozatszámú ütvecsavarozó is. Akkor is megtalálod, amit keresel, ha nem kettő, hanem több darabos szettet keresel, ugyanis ilyen gépcsomaggal is tudunk szolgálni.

Hogyan tudod leadni a rendelést a kiválasztott szettre?

A webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy a termékek keresése és a rendelés leadása is gyors, egyszerű és kényelmes legyen. Ha sikerült választani a szerszámgép csomagok közül, akkor a virtuális kosaradba kell tenned ahhoz, hogy megvásárolhasd. Ehhez kattints a “Kosárba” feliratú gombra!

Ezt követően látni fogsz egy felugró ablakot, ami tartalmazza a vásárlásod összegét. Itt meg fog jelenni az is, hogy ingyenes lesz-e a szállítás. Ha nem az, akkor látni fogod, hogy milyen összegben szükséges még hozzá vásárolnod.

A “Fizetés” gombra kattintva a rendszer elnavigál arra az oldalra, ahol ki tudod tölteni a rendelési űrlapot. Itt több szekción keresztül fogsz végigmenni. Az első a személyes adatok, a második a szállítási cím, a harmadik a szállítási mód, a negyedik pedig a fizetés.

Amennyiben van promóciós kódod, akkor azt itt az oldal jobb oldalán lévő rubrikában tudod megadni. A kód beírását követően kattints a “Hozzáadás” feliratú gombra! Miután minden adatot megadtál, akkor a rendelés véglegesítésével tudod lezárni a folyamatot. 

Milyen információkat találsz a termékoldalon?

Amíg nem kattintasz rá a termékoldalra, addig csak a szerszámgép csomagok fotóját és megnevezését láthatod. Ha viszont rámész az adatlapjukra, akkor ott minden információ rendelkezésedre áll ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni. 

A “Leírás” menüpontban láthatod, hogy mit tartalmaz a csomag, itt a gépek sorozatszámát tüntettük fel a pontos beazonosíthatóság kedvéért. Alatta pedig azt is meg tudod nézni, hogy milyen tartozékokat szállítunk a csomaghoz. A “Termék részletei” fülön pedig arról is tájékozódhatsz, hogy hány év garancia jár hozzá.

Szűrés alap

Ár
209850 Ft 899850 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.