Gurulóállvány

Krause gurulóállvány tartozékok és kiegészítők
Krause biztosítószeg
  • Kedvezményes ár / -420 Ft
Raktáron
Gurulóállvány

Krause Stabilo és ProTec biztosítószeg

Krause
704405
Raktáron
1 760 Ft 2 180 Ft
Az alábbi állványtípusokkal kompatibilis tartozék: Krause Monto Protec Gurulóállvány 910-es Sorozat Krause Monto Protec Gurulóállvány 911-es Sorozat Krause Monto Protec Gurulóállvány "XS" Sorozat Krause Stabilo Ipari Gurulóállvány 10-5500 sorozat
KRAUSE STABILO toldócső
  • Kedvezményes ár / -2 098 Ft
2-3 munkanap
Gurulóállvány

KRAUSE STABILO toldócső

Krause
704160
2-3 munkanap
8 460 Ft 10 558 Ft

Gurulóállvány

A felújítással, átépítéssel, karbantartással kapcsolatos munkák elvégzésekor nagy szükség lehet egy professzionális kialakítású gurulóállvány használatára is. Ez egy olyan munkaeszköz, amit nagyon kényelmesen, praktikusan és mobilisan lehet használni, amikor a magasban kell dolgoznunk. 

A hagyományos állványokkal ellentétben kerekekkel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy egyszerűen átgurítható egyik helyről a másikra. Természetesen amikor használni szeretnénk, akkor biztonságosan fixálható egy adott helyszínen, ahol aztán maximális biztonságban tudod megmászni.


Webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, ami a kényelmes és szakszerű munkavégzéshez kell. Az egyik legnagyobb termékkategóriánk a minőségi létrák és állványok, de ezek mellett a különböző tartozékokat és kiegészítőket is meg tudod vásárolni nálunk. Ebben a kategóriában a gurulóállványhoz való alkatrészeket gyűjtöttük össze neked.

Milyen gurulóállványokhoz való tartozékokat találsz nálunk?

Az általunk kínált gurulóállványok professzionális kivitelben készülnek, ami azt jelenti, hogy maximális biztonságot nyújtanak. Erről a magas minőségű alkatrészek és a különböző biztonsági tartozékok, kiegészítők is gondoskodnak. 

A rögzítőszettel például a falhoz lehet fixálni az állványt annak érdekében, hogy ne mozduljon el a helyéről. A merevítők azt a célt szolgálják, hogy stabilan a helyükön tartsanak két alkatrészt, amik egymásra merőlegesek vagy egymással párhuzamosak. A kapaszkodók, összekötő korlátok szintén remek szolgálatot tesznek, hiszen a használatukkal nagyobb biztonságban érezheted magad.

A gurulóállványoknak szintén fontos alkatrészei a stabilan fixálható kerekek, ezek biztosítják ugyanis a mobilitásukat. A kitámasztó is a nélkülözhetetlen alkatrészek közé tartozik, ugyanúgy, ahogy a felnyitható járólap vagy a hosszirányú bokaléc. Ezeket egytől egyig be tudod szerezni tőlünk.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett termékeket?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél a webáruházunkba, akkor célszerű használni az oldalunk keresőfunkcióját. Ha az oldalunk tetejére görgetsz, akkor középen látsz egy fehér részt, ahol megjelenik a “Kereséshez írj ide” felirat. Ide be tudod írni a keresett termék nevét, márkáját vagy sorozatszámát. Ahogy elkezdesz pötyögni, a rendszer ki fogja egészíteni, és rögtön fel is ajánl neked találatokat. Ezekre csak rá kell kattintanod, ha el akarod olvasni a bővebb információkat.

A “Gurulóállványok” kategóriaoldalon is tudod használni az oldalunk szűrőfunkcióját. Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt tudod megadni a számodra fontos adatokat. Egy csúszkán be tudod állítani az általad relevánsnak vélt árintervallumot, alatta pedig be tudod pipálni a “Raktáron” felirat mellett lévő rubrikát. Ha ezt megteszed, akkor csak azokat a termékeket látod majd a listában, amiket raktárról azonnal tudunk szállítani. 

Hogyan tudod leadni a rendelésedet?

A webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés és a vásárlás is egyszerű legyen. Ha megvannak a megfelelő tartozékok, akkor először is bele kell tenned őket a virtuális kosaradba. Ezt úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra. 

Ezt követően a felugró ablakban válaszd a “Fizetés” opciót, és add meg a rendeléshez szükséges adatokat! Itt tudod megadni a promóciós kódot is, amennyiben rendelkezel vele. Ha kész vagy, akkor kattints a “Folytatás” gombra! A folyamat végén csak a szállítási címet és a fizetés módját kell megadnod, és el is készültél, a csomagodat pedig hamarosan kézhez kapod.

Szűrés alap

Ár
1460 Ft 248570 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.