Támasztólétra

Termékek 45

Klasszikus, jól ismert létratípus a támasztólétra. Nem a legbiztonságosabb megoldás, inkább csekélyebb magasságban végzett munkákhoz javasolt. Az alumíniumból készült támasztó létráknak viszonylag csekély a súlyuk, könnyen hordozhatók. A mai biztonsági követelményeknek megfelelően, már a legolcsóbb termékeken is bordázott lépcsőfokok találhatók,...

Klasszikus, jól ismert létratípus a támasztólétra. Nem a legbiztonságosabb megoldás, inkább csekélyebb magasságban végzett munkákhoz javasolt. Az alumíniumból készült támasztó létráknak viszonylag csekély a súlyuk, könnyen hordozhatók. A mai biztonsági követelményeknek megfelelően, már a legolcsóbb termékeken is bordázott lépcsőfokok találhatók, a kicsit drágább változatok fokai pedig többnyire csúszásgátlóval ellátottak.

Fontos biztonsági tanács a támasztólétra használatával kapcsolatban, hogy mindig optimális dőlésszögben szükséges kitámasztani – ellenkező esetben vagy hátradől, ami roppant balesetveszélyes, vagy a terhelhetősége csökken jelentősen.

Kevesebb
Még több
1 - 16 a(z) 45 termékből

Szűrés

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
9988 Ft‎ 789123 Ft‎
Gyártó
Több.. Kevesebb
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 8 m
Állómagasság
Járólap magassága.
0 m 6 m

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...