Támasztólétra

Krause Corda Támasztó Létra  8 Fokos
  • Kedvezményes ár / -4 216 Ft
Beszállítói raktáron
Támasztólétra

Krause Corda Támasztólétra 8 Fokos

Krause
010087
Beszállítói raktáron
23 280 Ft 27 497 Ft
Univerzálisan használható alumínium állólétra, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít.
Krause Corda Támasztó Létra 10 Fokos
Beszállítói raktáron
Támasztólétra

Krause Corda Támasztólétra 10 Fokos

Krause
010100
Beszállítói raktáron
28 816 Ft
Univerzálisan használható alumínium állólétra, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít.
Krause Corda Támasztó Létra 11 Fokos
Beszállítói raktáron
Támasztólétra

Krause Corda Támasztólétra 11 Fokos

Krause
030115
Beszállítói raktáron
32 168 Ft
Univerzálisan használható alumínium állólétra, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít.

Támasztólétra

A támasztólétra kétségtelenül az egyik legegyszerűbb létratípus, ezzel együtt pedig a népszerű munkaeszközök közé is sorolható. Háztartási, félprofi és professzionális környezetben egyaránt remekül hasznosítható.

Ami előnyös tényezőt jelenthet, hogy ezen az oldalon viszonylag kedvező eséllyel szerezhető be a célokat maximálisan kiszolgáló támasztólétra, hiszen sokféle típusban és kivitelben érhetőek el a létrák, valamint minőségi termékek közül válogathatunk. Bátran javasoljuk a keresést az oldalon, no és persze a szimpatikusnak tűnő támasztólétrák megtekintését.


Amiért előnyös döntés lehet a támasztólétra rendszeres használata

Jó eséllyel a legegyszerűbb létratípusról beszélhetünk. Vagyis egyszerű, ugyanakkor mégis roppant hatékony szerkezet. Masszív, erőteljes és terhelhető. A legfontosabb, hogy stabil pozícióba sikerüljön kitámasztani.

A korszerű és felhasználóbarát támasztólétrák esetében külön előny az alumínium szerkezet, ami egyszerre biztosít könnyebb önsúlyt a meglepően nagy terhelhetőséggel együtt. Még jobb, hogy egyes változatokkal a többméteres magasság is elérhető.

A praktikus támasztólétra változatok könnyen szállíthatók, tárolásnál pedig egészen kis helyen is elférnek. Mindjárt mutatjuk, hogyan is található meg az ideális változat.

Praktikus szempontok és tényezők a támasztólétra kiválasztásához

Mindenekelőtt a felhasználás várható jellegét, környezetét, illetve a szóba jöhető feladatait javasolt előzetesen felmérni. Ehhez mérten már könnyebb lehet dönteni arról, hogy háztartási, félprofi vagy ipari támasztólétra választásával járunk-e jobban.

Aztán érdemes fontolóra venni olyan racionális szempontokat is, mint például a fokok száma és szélessége, a létra magassága. Adott esetben lényeges kérdés lehet, hogy a bővíthetőség rendelkezésre áll-e a kiszemelt létra kapcsán.

Ezenfelül persze az sem egy elhanyagolható szempont, hogy a szóba jöhető támasztólétra melyik gyártó nevéhez köthető. A megbízható márkák eleve megnyugtatást jelenthetnek a minőség szempontjából.

Lényeges, hogy nálunk akár az egyéb létratípusok is könnyen beszerezhetők

Sőt, a létrákon túl az egyéb munkaeszközök is pikk-pakk fellelhetők a webáruházban. Gondoltunk ugyanis annak a reális lehetőségére, hogy a támasztólétra mellett hasznos volna egyszerre letudni a többi munkaeszköz beszerzését is.

Borzasztó egyszerű megtalálni a támasztólétrák mellett a többi létraváltozatot, az állványokat és dobogókat, az ipari párátlanítókat, a tárolókat, illetve a szerszámgép változatok különféle típusait is.

Annyit kell csak tenni, hogy a lap tetején lenyíló menüpontok közül kiválasztjuk a számunkra releváns lehetőséget. Ezután pedig szabadon tudunk böngészni az adott kategória termékei között.

Mutatjuk, hogyan is néz ki a kiválasztott termékek rendelésének menete

Elsőként a szokott módon válasszuk ki a megrendelni kívánt támasztólétra változatot, és adjuk hozzá a kosárhoz. Ha egy füst alatt más termékek rendelése is cél, azokat is adjuk hozzá a kosárhoz.

Következő lépésként válasszuk a jobb felső sarokban a kosár ikont, és töltsük ki figyelmesen a megrendelői űrlapot. Külön figyelve arra, hogy a fizetési és szállítási módot megfelelően állítsuk be.

Ezután már csak a rendelés elküldése lesz hátra, mi pedig rövidesen el is kezdünk dolgozni a beküldött rendelés mielőbbi kézbesítésén.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
20210 Ft 952541 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 8 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...