Krause Összecsukható állvány


Krause összecsukható állvány

Könnyen kezelhető és mozgatható, változatos körülmények között hasznosítható, miközben kellően masszív és stabil a biztonságos munkavégzéshez. Ezek azok a jellemzők, amelyek egyértelműen elmondhatók a Krause összecsukható állvány esetében.

Elvégre olyan állványtípusról van szó, amit akár háztartási, professzionális vagy ipari körülmények között egyaránt hatékonyan lehet alkalmazni. Igyekszünk minél több segítséget biztosítani annak érdekében, hogy a választás körültekintően történhessen meg. Kattintsunk bátran a kiszemelt munkaeszköz adatlapjára, illetve böngésszünk szabadon az oldalon elérhető valamennyi munkaeszközt szemügyre véve.


Amire érdemes lehet figyelni a Krause összecsukható állvány beszerzését megelőzően

Munkamagasság, állómagasság, garancia, illetve a biztonsággal és kezelhetőséggel kapcsolatos technikai tudnivalók és sajátosságok. Leginkább ezek a tényezők azok, amelyeknek a figyelembevétele indokolt lehet még a rendelést megelőzően.

Annál is inkább, mivel ezekre a szempontokra nem árt fokozottan figyelni akkor, amikor épp munkaállvány beszerzése a cél. Elvégre egy kellően magas állványról könnyebb dolgozni, ráadásul kevésbé is fárad el az ember.

Ha pedig ezenfelül az állvány még egyszerűen mozgatható és alakítható is, azzal rengeteg értékes munkaidőt is meg lehet takarítani.

Ez lehet az előnye annak, ha kattintunk a kiszemelt állvány adatlapjára

Fontos tudni, hogy az oldalon megtalálható valamennyi munkaeszköz adatlapját elláttuk részletes leírással. Vagyis a kattintást követően minden olyan információ könnyedén átolvasható, ami csak felmerülhet a beszerzést illetően.

Az adatlapon látható például, hogy a Krause összecsukható állvány felületkezelt vízálló járólappal ellátott, az összecsukható szerkezete miatt pedig könnyedén mozgatható. A 2,8 méteres munkamagasság pedig ideális lehet ahhoz, hogy a kisebb volumenű építőipari munkálatok kellő hatékonysággal és biztonságosan valósuljanak meg.

Vagyis alaposan át lehet gondolni, hogy a várható használat szempontjából milyen paraméterekkel és technikai megoldásokkal bíró állvány lehet a legjobb döntés.

Mutatjuk, hogyan található meg webáruházunkban a további munkaeszközök mindegyike

Nem kell mást tenni, mint a lap tetején a lenyíló menüsor különféle kategóriamegnevezéseit szemügyre venni. Ez egyébként könnyen működik, mivel a különféle állványok és létrák, hőlégfúvók és párátlanítók, szekrények, tárolók és szerszámgépek listája magától megnyílik.

Amint sikerült megnyitni az aktuálisan keresett kategória listáját, onnantól roppant egyszerűen történhet a szóba jöhető termékek közötti választás. Ahogy fentebb is írtuk, bal felül tetszőlegesen szűkíthető a találati lista, jobb felül pedig adott szempontok alapján rendezhetők sorba a megjelenített termékek.

A Krause összecsukható állvány megrendelésének egyszerű és kényelmes menete

Hogyha sikerült döntést hozni a Krause összecsukható állvány beszerzéséről, először is adjuk hozzá a kosárhoz. Ugyanezt érdemes megtenni valamennyi olyan termék esetében, amiket aktuálisan meg szeretnénk rendelni.

Ha ezzel megvagyunk, jobb felül válasszuk a “tovább a pénztárhoz” opciót. Töltsük ki figyelmesen a megrendelői űrlapot, ezzel együtt pedig válasszuk ki a fizetési és átvételi módot.

Amikor mindennel megvagyunk, csak erősítsük meg a rendelést. Innentől legfeljebb pár napot kell csak várni ahhoz, hogy végre használni tudjuk a megrendelt Krause összecsukható állványt.

Szűrés alap

Ár
81480 Ft 81480 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 3 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.