Háztartási Gurulóállvány

Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos
  • Kedvezményes ár / -21 353 Ft
Raktáron
Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos

Krause
82015
Raktáron
64 070 Ft 85 423 Ft
A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik. A Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos Alumínium létraállvány, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít akár lépcsőházban is, a variálhatóságnak köszönhetően.
Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos
  • Kedvezményes ár / -23 809 Ft
Raktáron
Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos

Krause
82107
Raktáron
71 440 Ft 95 249 Ft
A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik. A Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos Alumínium létraállvány, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít akár lépcsőházban is, a variálhatóságnak köszönhetően.

Háztartási gurulóállvány

Segítséget jelenthet akár a kinti, akár az otthon kapcsán esedékes benti munkálatok hatékony és biztonságos kivitelezéséhez, akár több méter magasan állva is. Nem véletlen, hogy a háztartási gurulóállvány több szempontból is hasznosítható munkaeszköznek számít.

Persze egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire sikerül kellően sokoldalú, megfelelő paraméterekkel bíró, és persze kedvező ár-érték arányt jelentő modellt választani és beszerezni. Mi ebben kívánunk minden segítséget megadni az oldalon.

Kattintsunk bátran a kiszemelt háztartási gurulóállványok adatlapjára, ahol minden lényeges tudnivaló elérhető még a rendelést megelőzően.


Leginkább a következőképp javasolt megoldani a háztartási gurulóállvány keresését

Amikor az ember gurulóállványt keres háztartási felhasználásra, akkor bizonyára megvannak az előzetes elképzelései. Nem mindegy például az állómagasság, a munkamagasság, ahogyan a beszerzési ár vagy pedig a gyártó kérdését sem igazán érdemes megkerülni.

Mi sem szeretnénk ilyesmit javasolni, sőt. Sokkal inkább úgy oldottuk meg az oldal kialakítását, hogy a felsorolt szempontok mindegyikére szűrni lehessen a háztartási gurulóállvány keresése kapcsán.

Ezek a szűrő lehetőségek egyébként a lap bal felső részében érhetők el. Mindössze egy-egy kattintás, és máris tetszőlegesen szűkíthető a szóba jöhető gurulóállványok listája.

Amiért tényleg csak javasolni tudjuk az adatlapra történő kattintást

Kicsit olyan ez, mintha csak fizikailag szeretnénk alaposan is szemügyre venni a kiszemelt állványt. Az ember szereti nagyobb képen, több szemszögből is megvizsgálni a szimpatikus terméket.

Ahogyan az sem jelent éppenséggel hátrányt, hogyha részletes leíráson keresztül van lehetőség megbizonyosodni a kiválasztott háztartási gurulóállvány fizikai paramétereiről és technikai felszereltségéről.

Hogyha kattintunk a kiszemelt termékek adatlapjára, akkor ezek a szempontok pikk-pakk elérhetővé válnak. Tehát a beszerzést sokkal körültekintőbben és alaposabban tudjuk megoldani.

Fontos, hogy nálunk más állványok, létrák és egyéb munkaeszközök is beszerezhetők

Tehát akár egy füst alatt sikeresen megoldható minden olyan szerszám vagy más munkaeszköz beszerzése, amelyekre egyébként nagy szükség volna. A legjobb, hogy tényleg egyetlen kattintással elérhetők ezek az eszközök.

Nem kell mást tenni, mint a lap tetején a lenyíló menüsorból kiválasztani az aktuálisan keresett termékkategóriát. Innentől kezdve pedig csak kattintani kell akár az egyéb állványok, létrák, dobogók, szerszámgépek, tárolók, párátlanítók vagy más munkaeszközök adatlapjára.

Ennyi maga a művelet, és máris kattinthatunk bármelyik olyan eszköz vagy termék adatlapjára, amelyik minden szempontból ideálisnak tűnhet a számunkra.

Mutatjuk a kiválasztott állvány megrendelésének célravezető módját

Elsőként annyi maga a feladat, hogy válasszuk ki a leginkább megfelelő háztartási gurulóállványt, majd adjuk hozzá a kosárhoz. Hogyha ez sikeresen megtörtént, akkor jobb felül kattintsunk a “tovább a pénztárhoz” opcióra.

Itt lépésről lépésre kitöltjük a megrendelő adatlapot, majd pedig kiválasztjuk a fizetés és az átvétel előnyben részesített módját. Amikor minden stimmel, egyszerűen csak nyomjunk a rendelés megerősítésére.

Innentől kezdve maximum pár napot kell csak várni, és már el is kezdhetjük használni a megrendelt állványt.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
64070 Ft 255150 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 5 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.