Háztartási Gurulóállvány

Termékek 7

Ahogy nevükből is sejthető, kifejezetten otthoni használatra alkalmasak a háztartási gurulóállványok. Hiszen a házban és annak környezetében is akadhatnak olyan teendők, amelyeket magasban kell végezni, és egy sima létre nem elég rugalmasan variálható vagy nem kellően biztonságos az ember előtt álló feladathoz. Számos háztartási gurulóállvány un...

Ahogy nevükből is sejthető, kifejezetten otthoni használatra alkalmasak a háztartási gurulóállványok. Hiszen a házban és annak környezetében is akadhatnak olyan teendők, amelyeket magasban kell végezni, és egy sima létre nem elég rugalmasan variálható vagy nem kellően biztonságos az ember előtt álló feladathoz. Számos háztartási gurulóállvány univerzális, tehát létrává is alakítható – szükség esetén viszont állványként akár lépcsőn is használhatók. A termékek nagyrészt praktikusan összecsukhatók/szétszerelhetők, a könnyebb tárolás és szállítás érdekében. Tökéletes eszközök egy ház körüli sövény nyíráshoz, autó mosáshoz, az ereszcsatorna tisztításához, otthoni festéshez, illetve bármely olyan feladathoz ahol egy létra használata kényelmetlen vagy veszélyes. Mivel az ilyen jellegű feladatok azért végesek és általában meghatározott munkamagasságban történnek egy háztartásban, ehhez igazodva a háztartási gurulóállványok választéka sem olyan széles mint az ipari, vagy félprofi kategóriában.
Ezek választéka leszűkül a Krause Corda termékcsaládjában elérhető Krause Corda 2x6 és 2x7 fokos létraállványára mely létraként is használható, a Krause Corda összecsukható kisállványára 2,8m munkamagassággal, a Krause Corda szerelőállványaira 3 és 4 illetve 5 méteres magasságban történő munkákhoz és a Krause Corda csuklós állványára 4,85 magassághoz. A Zarges nem is gyárt háztartási célú gurulóállványokat.
Keresett modellek, ezért folyamatosan tarjuk őket készleten, azonnal elérhetőek, személyesen átvehetőek, illetve futárral tudjuk őket szállíttatni akár a megrendelést követő napon.

Kevesebb
Még több
1 - 7 a(z) 7 termékből

Szűrés

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
36413 Ft‎ 170004 Ft‎
Gyártó
Több.. Kevesebb
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 5 m
Állómagasság
Járólap magassága.
0 m 3 m

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...