Háztartási Gurulóállvány

Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos
  • Kedvezményes ár / -13 627 Ft
Raktáron
Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos

Krause
082015
Raktáron
40 920 Ft 54 547 Ft
A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik. A Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos Alumínium létraállvány, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít akár lépcsőházban is, a variálhatóságnak köszönhetően.
Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos
  • Kedvezményes ár / -15 434 Ft
Raktáron
Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos

Krause
082107
Raktáron
46 310 Ft 61 744 Ft
A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik. A Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos Alumínium létraállvány, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít akár lépcsőházban is, a variálhatóságnak köszönhetően.

Ahogy nevükből is sejthető, kifejezetten otthoni használatra alkalmasak a háztartási gurulóállványok. Hiszen a házban és annak környezetében is akadhatnak olyan teendők, amelyeket magasban kell végezni, és egy sima létre nem elég rugalmasan variálható vagy nem kellően biztonságos az ember előtt álló feladathoz. Számos háztartási gurulóállvány univerzális, tehát létrává is alakítható – szükség esetén viszont állványként akár lépcsőn is használhatók. A termékek nagyrészt praktikusan összecsukhatók/szétszerelhetők, a könnyebb tárolás és szállítás érdekében. Tökéletes eszközök egy ház körüli sövény nyíráshoz, autó mosáshoz, az ereszcsatorna tisztításához, otthoni festéshez, illetve bármely olyan feladathoz ahol egy létra használata kényelmetlen vagy veszélyes. Mivel az ilyen jellegű feladatok azért végesek és általában meghatározott munkamagasságban történnek egy háztartásban, ehhez igazodva a háztartási gurulóállványok választéka sem olyan széles mint az ipari, vagy félprofi kategóriában.
Ezek választéka leszűkül a Krause Corda termékcsaládjában elérhető Krause Corda 2x6 és 2x7 fokos létraállványára mely létraként is használható, a Krause Corda összecsukható kisállványára 2,8m munkamagassággal, a Krause Corda szerelőállványaira 3 és 4 illetve 5 méteres magasságban történő munkákhoz és a Krause Corda csuklós állványára 4,85 magassághoz. A Zarges nem is gyárt háztartási célú gurulóállványokat.
Keresett modellek, ezért folyamatosan tarjuk őket készleten, azonnal elérhetőek, személyesen átvehetőek, illetve futárral tudjuk őket szállíttatni akár a megrendelést követő napon.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
38970 Ft 181910 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 5 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...