Excenter csiszolók


Excenter csiszolók

A szakipari munkák elvégzése során sok esetben szükség van az excenter csiszolók használatára. Ezekkel a speciális kialakítással rendelkező gépekkel el tudjuk távolítani a különböző tárgyakon, felületen ütött sérüléseket, nyomokat. 

Amikor ugyanis valamilyen munkát végzünk rajtunk, akkor könnyen előfordulhat, hogy a szerszámokkal durva nyomatokat hagyunk rajtuk. Ha pedig tökéletes végeredményt akarunk elérni, akkor ezeket el kell távolítani. Erre a problémára nyújtanak gyors és hatékony megoldást az excenter csiszolók, amikkel kellőképpen simává tudjuk tenni a felületeket.


Webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, amire a profi munkavégzéshez szükséged van. A kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legszélesebb körben lefedjük az igényeket, és minden problémára megoldást adjunk a termékeinkkel. 

Ez a szándék vezérelt minket akkor is, amikor úgy döntöttünk, hogy az excenter csiszolók forgalmazásával is bővítjük a profilunkat. Ezeket a gépeket nagyon sokoldalúan lehet használni, tulajdonképpen bárhol jó szolgálatot tesznek, ahol a felületek simára csiszolása a feladat. Az általunk kínált változatokat ebben a kategóriában találod. 

Milyen excenter csiszolókat kínálunk számodra?

Számunkra nagyon fontos, hogy magas minőségű, megbízható szerszámgépeket kínáljunk a vásárlóinknak. Elvégre ezek használatával tudjuk elérni azt a színvonalú eredményt, amit elképzelünk.

A nálunk kapható excenter csiszolókat a japán Hikoki vállalat gyártja, ami a világ egyik legnagyobb professzionális kisgépeket gyártó cége. A készítők figyelnek arra, hogy teljeskörűen kielégítsék a felhasználói igényeket, és olyan munkagépeket hozzanak létre, amik megfelelnek a kor elvárásainak. 

A csiszolók kompakt kivitellel rendelkeznek, és nagyon egyszerűen, kényelmesen lehet használni őket, ugyanakkor profi végeredményt lehet elérni velük. Ennek köszönhetően kezdők, haladók és profi szakemberek is előszeretettel használják őket.

Széles kínálattal várunk!

Az SV13YB, SV13YA és SV15YC modelleket is megtalálod a kínálatunkban, sőt, még az SV13YA-HITBOX változata is elérhető nálunk. Mindegyik más-más paraméterekkel, műszaki adatokkal rendelkezik, viszont mindegyikre igaz, hogy ipari felhasználásra is tökéletesen alkalmasak. 

Az egyedi formájú, puhabetétes markolatnak köszönhetően kényelmesen lehet kézben fogni őket. Porvédelemmel is el vannak látva, így használat közben nem koszoljuk velük össze a környezetet. Ezenfelül kiváló teljesítmény és nagy fordulatszám jellemzi őket.

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott szerszámgépet?

Weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés és a kiválasztott termékek megvásárlása is egyszerű legyen. Ha választottál az excenter csiszolók közül, akkor kattints a “Kosárba” feliratú gombra! Ezt a kategóriaoldalon és a termékoldalon is meg tudod tenni.

Ezt követően a rendszer feldob neked egy ablakot, ahol két opció közül választhatsz. Az egyik, hogy a “Fizetés” felirattal rendelkező gombra kattintasz. Ez esetben arra az oldalra érkezel, ahol a személyes és fizetési adatok után azonnal meg tudod vásárolni a szerszámgépet.

A másik lehetőség, hogy a “Kosár” gombra lépsz, ahol meg tudod nézni, hogy milyen termékeket tettél a virtuális kosaradba. Itt van lehetőséged arra, hogy változtass rajtuk, és azt is láthatod, hogy még milyen értékben kell vásárolnod az ingyenes szállításhoz. Ha mindent rendben találsz, akkor nincs más dolgod, mint lebonyolítani a fizetést.

Szűrés alap

Ár
44850 Ft 119850 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.