Daraboló


Daraboló

A szakipari munkák során nagyon fontos, hogy kéznél legyen egy daraboló, amivel precízen tudunk dolgozni. Sok esetben ugyanis szükség van arra, hogy a nagyobb méretű alapanyagokat szétdaraboljuk. Természetesen nem akárhogy, hanem úgy, hogy az egyes darabok pontosan a számunkra ideális hosszúsággal és szélességgel rendelkezzenek. 

A faanyagokat akár fűrésszel is el tudjuk vágni, de ebben az esetben sokkal lassabban és időigényesebben kell dolgozni. Arról nem is beszélve, hogy a burkolólapok, kő- illetve betonelemek vágására is szükség lehet. A darabolókkal ezt is meg tudjuk tenni. 


Ha minőségi munkaeszközöket keresel, amik hosszú távon is kiszolgálják az igényeidet, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Nálunk ugyanis minden fontos szerszámgépet megtalálsz, amik lehetővé teszik számodra, hogy a feladataidat gyorsan és kényelmesen végezd el. Többek között a professzionális darabolók forgalmazásával is foglalkozunk, amikkel nagyon egyszerű és nem utolsó sorban biztonságos az elemek vágása.

Ha pont egy ilyen készülékre van szükséged, akkor bátran nézz körül nálunk! Ha pedig kérdésed van, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek neked a döntésben.

Mit kell tudnod az általunk kínált darabolókról?

A kínálatunkban kizárólag olyan darabolókat találsz, amik kiváló műszaki adatokkal rendelkeznek. Erős motorral vannak felszerelve, ami azt jelenti, hogy hosszú időn keresztül is jól bírják a terhelést. Kiváló teljesítményüknek köszönhetően nagyon hatékonyan lehet dolgozni velük.

Emellett pedig 100%-ban biztonságos használatot tesznek lehetővé, még azok számára is, akiknek korábban nem volt ilyen gép a kezükben. A gépek megfelelő méretű talpakkal vannak felszerelve, és biztosítva van a stabilitásuk, így a vágást rendkívül precízen lehet elvégezni velük.

Alapvetően kétféle típusból választhatsz. Az egyik csoportot a falvágó darabolók jelentik, amik kemény csempe-, kő- és betonelemek vágására is kitűnően alkalmasak. Az elektromos meghajtású Hikoki CM9SR és a CM9UBY modell tartozik ezek közé.

A másik csoportba pedig a “sima” darabolók tartoznak, amiket a szilárd matériák, elsősorban építőanyagok vágására tudsz használni. Ilyen készülék a Hikoki CM12Y sorozatszámú modell. Mivel ez egy benzinmotorral működő szerszámgép, így valamivel zajosabb, cserébe viszont nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. 

Hol találod a legfontosabb műszaki jellemzőket?

Ahhoz, hogy teljeskörűen tájékozódj a kiszemelt készülékről, mindenképp olvasd el az adatlapját! Itt tüntettük fel ugyanis azokat az adatokat és műszaki jellemzőket, amiknek birtokában gyors és határozott döntést tudsz hozni. 

A termék fotója alatt a “Leírás” fülön tudod elolvasni a legfontosabb paramétereket. Többek között a teljesítményre, a tárcsaméretre, a vágási mélységre és a fordulatszámra vonatkozó adatokat is itt találod. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen tartozékokat kapsz a készülékhez, akkor is jó helyen jársz, ugyanis ez is kiderül a leírásból. Ahogy az is, hogy hány év garancia jár hozzá vásárlás esetén.

Milyen más szerszámgépeket találsz nálunk?

A darabolókon kívül még sok más szerszámgép közül tudsz választani. Néhányat említünk: a fúró- és csavarozók, a körfűrészek, a sarokcsiszolók, sőt, még a multiszerszámok is elérhetőek. Ha szemügyre szeretnéd venni a teljes kínálatot, akkor lépj vissza a “Szerszámgép” főkategóriára!

Szűrés alap

Ár
176850 Ft 419850 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.