Vetőgép tartozékok

KIS FEDÉL
Rendelésre
Vetőgép tartozékok

KIS FEDÉL

Eurokomax
93-2020
Rendelésre
990 Ft
NAGY FEDÉL
Rendelésre
Vetőgép tartozékok

NAGY FEDÉL

Eurokomax
93-2021
Rendelésre
1 470 Ft
KERÉK (DB)
Rendelésre
Vetőgép tartozékok

KERÉK (DB)

Eurokomax
93-2013
Rendelésre
2 690 Ft
Sorjelző
2-3 munkanap
Vetőgép tartozékok

Sorjelző

Eurokomax
93-2018
2-3 munkanap
7 990 Ft

Vetőgép tartozékok

A különböző kialakítású vetőgépek remek szolgálatot tesznek a mezőgazdasági területeken, illetve a kertekben. Idővel azonban előfordulhat, hogy bizonyos vetőgép tartozékok megsérülnek vagy tönkremennek. Szerencsére ilyenkor nem feltétlenül kell új gépet venni, ha ugyanis cserélhető az alkatrész, akkor elég csak a tartozékot beszerezni. 

Tipikusan ilyen például a tartály, a fedél, a kerék, a sorjelző vagy a csatlakozó felfüggesztés. Ha bármelyikkel valami probléma adódik, akkor gond nélkül megoldható a cseréje. Csak az a lényeg, hogy a vetőgéppel kompatibilis legyen az új elem.


Nálunk minden fontos munkaeszközt be tudsz szerezni, ami ahhoz kell, hogy hatékonyan és biztonságosan dolgozz. Amellett, hogy professzionális létrákat és állványrendszereket kínálunk, különböző szerszámgépek forgalmazásával is foglalkozunk. 

Az egyik kategóriába a vetőgépek tartoznak, amik többféle kivitelben készülnek. Bár nagyon hasonló szerkezetekről van szó, mindegyiket máshol és más technikával lehet használni. Mivel az egyes alkatrészek idővel cserére szorulhatnak, úgy gondoltuk, hogy azokkal is érdemes bővíteni a kínálatunkat. Ezeket a tartozékokat itt gyűjtöttük neked össze. 

Milyen vetőgép tartozékokat találsz a kínálatunkban?

Számunkra kiemelten fontos, hogy kizárólag minőségi termékeket kínáljunk a vásárlóinknak. Ez abban az esetben sincs másképp, ha vetőgép tartozékokról van szó. Ennek megfelelően akárcsak a vetőgépeket, a tartozékokat is az Eurokomax cég gyártja. Ez azt jelenti, hogy ezek az elemek kompatibilisek az általunk kínált készülékekkel, csak a gép sorozatszámát, illetve típusát kell összeegyeztetni velük.

Nálunk megtalálod a magelvezetővel és síberrel felszerelt tartályt, amivel biztonságosan adagolhatod a magokat. Sőt, a tartályhoz tartozó fedeleket is meg tudod vásárolni, ha épp arra van szükséged. A tárcsák, csoroszlyák és kerekek is készleten vannak, de akkor is jó helyen jársz, ha egy komplett kanálkészletet keresel. Ezenfelül a sorjelző, a csatlakozó felfüggesztő és a vegyszeradagoló is elérhető nálunk.

Hol találod a legfontosabb információkat?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy a vetőgép tartozékok megfelelőek lesznek-e számodra, fontos, hogy tájékozódj! Az informálódáshoz mindenképp keresd fel az adott termék adatlapját, itt ugyanis sok hasznos adatot olvashatsz!

Például mondjuk egy vetőkerék esetében megtudhatod a kerék átmérőjét, illetve a lehetséges osztások számát. Ha pedig egy tartály adatlapján vagy, akkor el tudod olvasni, hogy hogyan tudod beállítani a megfelelő adagolást, és mire kell figyelni közben. 

A termékek adatlapjára úgy tudsz eljutni, hogy rákattintasz a fotójukra vagy a megnevezésükre. Ezt követően a rendszer automatikusan elnavigál a megfelelő helyre. Ha valamilyen adatot vagy termékjellemzőt nem találsz, akkor keresd fel az ügyfélszolgálati munkatársainkat! Az oldal tetején találod az elérhetőségeinket.

Nemcsak tartozékokat, hanem vetőgépeket is vásárolhatsz

A kínálatunkban nemcsak a vetőgép tartozékok szerepelnek, hanem a gépek is. Ami a típusukat illeti vannak kézi, illetve gépi változatok, de a mini fajtákat is megtalálod. A kézi kanalas vetőgépeket úgy tudod használni, hogy magad előtt tolod vagy magad mögött húzod őket. Közben pedig a szerkezet a tartályból folyamatosan adagolja a magokat.

A gépi kanalas modellek is hasonlóan működnek azzal a különbséggel, hogy ezeket rá lehet kötni egy járműre. Majd, ahogy a jármű mozogni kezd, a készülékekből hullani kezd a mag a talajra. A mini vetőgépeket pedig kifejezetten kisebb házi kertekben lehet használni, ezekkel a szerkezetekkel ugyanis akár egy marék mag is elvethető. 

Szűrés alap

Ár
990 Ft 52500 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.