Öltözőszekrények


Öltözőszekrények

Az öltözőszekrények nélkülözhetetlenek bizonyos helyeken. Számos olyan intézmény van, ahol szükség van öltöző kialakítására, gondolunk itt például a szórakozási és a sportolási lehetőségeket biztosító helyszínekre, de a munka világában is gyakran előfordulnak. 

A gyárakban, üzemekben munkavégzés előtt a dolgozóknak át kell venniük a munkaruhájukat. Ez pedig hol máshol történhetne meg, mint egy öltözőben? Ezek a helyiségek nagyon sokfélék lehetnek, méretben és kinézetben is különbözhetnek egymástól. Egy dologban viszont hasonlítanak: mindegyikben vannak öltözőszekrények.


Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos kiegészítőt és felszerelést biztosítsunk a minőségi munkavégzéshez. Ennek megfelelően csak olyan márkák termékeit kínáljuk, amik megütik azt a bizonyos láthatatlan mércét. 

Amikor úgy döntöttünk, hogy a kínálatunkat öltözőszekrényekkel is színesítjük, egyértelműen a metaloBox márkára esett a választásunk. A cég által gyártott szekrények tökéletes megoldást nyújtanak az öltözésre használt helyiségekben. Praktikus használat, időtálló kivitel, letisztult dizájn és sokoldalú felhasználhatóság jellemzi őket. 

Mire figyelj az öltözőszekrények kiválasztásakor?

Nagyon fontos, hogy minőségi megoldásokban gondolkodj! Elvégre egy öltözőt mindig hosszú távra alakítunk ki és szerelünk fel. Azzal csak plusz munkát és kiadást csinálunk magunknak, ha 1 év múlva új berendezést kell találnunk. 

Ezután csupán az a kérdés, hogy mekkora és milyen kialakításúak legyenek az öltözőszekrények. A méret tekintetében figyelembe kell venni a helyszínt. Konditeremről, gyógyfürdőről vagy sportcsarnokról van szó? Esetleg gyárról vagy üzemről? A helyszínből egyértelműen kikövetkeztethető, hogy milyen méretű és mennyiségű holmik kerülnek bele a szekrényekbe.

Ha csak kisebb holmikat, értéktárgyakat tesznek ezekbe akkor a kisebb fakkos változatok is remek választásnak bizonyulnak. Ha viszont szükség van a teljes öltözék tárolására, akkor csak a nagyobb fakkos típusok jöhetnek szóba. Az utóbbiaknak megvan az az előnyük, hogy az apróbb tárgyak is elférnek bennük. 

Milyen adatokat kell feltétlenül tudnod vásárláskor?

Erre egyszerű a válasz. Minden adatra szükséged van ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni. Igen bosszantó tud lenni, amikor a helyszínen derül ki, hogy a szekrények mégsem jók méretben vagy kialakításban. Az ilyen incidensek elkerülése érdekében minden fontos információt feltüntettünk a terméket adatlapján.

Itt találod az öltözőszekrények magasságát, szélességét, mélységét. A lábmagasságról, a súlyról és a rekeszek számáról is információt szerezhetsz. Megtudhatod, hogy milyen alapanyagból készülnek, milyen alapszínnel rendelkeznek, és milyen festéssel vannak színezve. Az elérhető színek listáját is megtalálod itt. 

A termékoldalon 3 opció közül választhatsz: leírás, termék részletei és katalógusok. Nézd végig mindegyiket, hogy minden fontos adattal, jellemzővel tisztában legyél! Ezután már egyértelműen el tudod dönteni, hogy melyik szekrényeket válaszd.

Miben lehetünk a segítségedre a nézelődés során?

Ezt mondd meg te! Nyugodtan keress minket, bombázz a kérdéseiddel! Felül a kék sávban találod a telefonszámainkat. Inkább e-mailt írnál? Akkor kattints felül a “Kapcsolat” menüpontra, ott találod a címünket, ahova várjuk az üzenetedet!

 

Szűrés alap

Ár
208950 Ft 423529 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.