Tartozékok


Tartozékok

Amikor eldöntjük, hogy felújítjuk a lakásunkat, akkor számos készülékre szükség lehet ahhoz, hogy profi munkát végezzünk. Közéjük tartoznak a nagy teljesítményű vágógépek is, amikhez a különböző tartozékokat is be kell szerezni.

A vágógépek tipikusan olyan készülékek, amiknek a használata sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a munkafolyamatokat. A végeredményről már nem is beszélve, ami sokkal pontosabb, s ezáltal szebb is lesz. Sok esetben a velük kompatibilis tartozékokra is szükség van. Például akkor, amikor a készüléken lévő vágókereket ki kell cserélni egy újra annak érdekében, hogy eredményesen lehessen használni.


A webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a felhasználók számára elérhetőek legyenek a kiváló minőségű, professzionális használatra tervezett munkaeszközök. Legyen szó a magasban történő munkavégzésről, betonsimításról vagy csempék, járólapok precíz vágásáról, nálunk fellelhetőek a szükséges eszközök. Sőt, még a hozzájuk tartozó alkatrészek, kiegészítők is beszerezhetőek. 

Miért előnyös a vágógépek használata felújításkor?

A felújítási munkák során sok esetben szükség van a különböző burkolóelemek, például csempék vagy járólapok precíz méretre szabására. Erre a célra lettek kifejlesztve a megbízhatóan működő vágógépek, amik jelentős mértékben leegyszerűsítik ezt az alapvetően bonyolult feladatot.

A burkolás egyik fontos, de íratlan szabálya, hogy az elemeket a helyiség vagy a fal közepétől kezdjük el lerakni, majd pedig innen haladunk a szélek felé. Közvetlenül a fal szélein, illetve a sarkoknál ritkán tudunk teljes méretű csempéket elhelyezni, azokat szinte minden esetben darabolni kell. Ezt pedig a megfelelő készülékek használata nélkül nem tudjuk igényesen megoldani. 

Milyen termékeket találsz az általunk kínált tartozékok között?

A tartozékok között alapvetően két fajta terméket találsz: vágókerekeket, illetve hordtáskákat. A vágókerekeket a Bautool és a Battipav gyártja, amik kimagasló minőséget és időtállóságot garantálnak. Ezeket az alkatrészeket kifejezetten csempevágókhoz lehet használni.

Ami pedig a hordtáskákat illeti, a Battipav által készített változatokat tudod beszerezni nálunk. Mind a kettő csempevágók szállítására használható attól függően, hogy pontosan mekkora mérettel rendelkeznek. Az egyik 1220 mm, a másik pedig 1670 mm-es. 

Hol találod a szállítással, fizetéssel kapcsolatos információkat?

Amennyiben konkrétan a tartozékok adataira vagy kíváncsi, akkor a termékadatlapra kell ellátogatni, amit úgy tudsz megtenni, hogy rákattintasz a kiválasztott termék nevére vagy fotójára. 

Ha viszont a szállítással, illetve a fizetéssel kapcsolatos tudnivalók érdekelnek, akkor görgess az oldalunk tetejére! Itt találod a menüsávunkat, ahol a szállítás menüpontra kell kattintanod a tájékozódáshoz. 

Itt összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amikre szükséged lehet a vásárláshoz. Az ismertetőből megtudhatod például, hogy milyen érték felett szállítjuk ki díjtalanul a megrendelt árut, illetve milyen fizetési módok állnak a rendelkezésedre.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, amire nem találsz választ, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek. Az elérhetőségeinket az oldalon legtetején vagy a kapcsolat menüpontra kattintva találod.

Szűrés alap

Ár
4990 Ft 749900 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.