Lehúzógerenda


Lehúzógerenda

Az építkezések, felújítások alkalmával gyakran előfordul, hogy betonnal kell dolgozni, mert például abból készítünk padlót, járdát vagy lépcsőt. Ilyenkor nélkülözhetetlen az olyan munkaeszközök használata, mint amilyen például a lehúzógerenda.

A betont ugyanis folyékony állapotban öntjük ki az adott területre, azt követően pedig nagyon fontos, hogy elegyengessük a felületét. Ennek azért van nagy jelentősége, mert így lesz teljesen sima, illetve egyenlő vastagságú. Erre a célra különböző betonlehúzókat használhatunk, közülük az egyik a lehúzógerenda, amivel gyorsan és kényelmesen tudunk dolgozni. 


Az Állványbázis.hu webshopban nem nézelődsz hiába, ha kiváló minőségű munkaeszközöket keresel, amiket professzionális használatra terveztek. Ez még abban az esetben is igaz, ha a betonlehúzáshoz keresel megfelelő termékeket. 

Ez esetben a betonlehúzó és betonsimító kategóriában érdemes keresgélned, ahol többek között a lehúzógerendát is megtalálod. Nézzük is meg gyorsan, hogy milyen változatait tudod beszerezni nálunk!

Milyen lehúzógerenda megvásárlására nyílik nálunk lehetőséged?

Számunkra kiemelten fontos, hogy kizárólag magas minőségű termékeket kínáljunk a vásárlóinknak. Azokkal ugyanis sokkal kényelmesebben lehet dolgozni, mindamellett, hogy a végeredmény is szebb és tartósabb lesz.

Ennek megfelelően az Enar cég által gyártott lehúzógerendákat kínáljuk, mert azok már számtalanszor bizonyították a kiválóságukat. Többek között a Huracan H, H 2M, H 3M és a H 4M modellek is elérhetőek. 

Mindegyik rendkívül masszív, strapabíró eszköz, ami kiválóan alkalmas a nyers betonfelület lehúzására. A használatukkal nemcsak a felülete lesz simább, hanem a buborékok is eltűnnek a betonból, aminek köszönhetően tömörebbé válik. Nem számít, hogy aljzatbetonnal vagy esztrichbetonnal dolgozunk, mindkét esetben jó szolgálatot tesznek!

Hol találod a legfontosabb termékinformációkat?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni számodra melyik lehúzógerenda lesz az ideális választás, fontos, hogy teljes körűen tájékozódj. Erre ad neked lehetőséget a termékadatlap, amit nagyon egyszerűen el tudsz érni. Csak kattints rá az eszköz nevére vagy fotójára, és a rendszer máris elnavigál oda!

Itt pedig minden fontos termékjellemzőt, illetve műszaki adatot megtalálsz, amik segítenek a döntésben. Az adatlapon görgess lefelé egészen addig, amíg nem látod a “Leírás” feliratot! Itt el tudod olvasni a részletes ismertetőt, ami tartalmazza a termék specifikációit. Alatt pedig egy táblázatban meg tudod nézni az olyan adatokat is, mint amilyen például a gerendahosszúság vagy a súly.

Hogy tudod leadni a rendelésedet?

A weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy a termékek keresése, a tájékozódás, valamint a vásárlás is nagyon egyszerű legyen. Ennek megfelelően a rendelésed leadását is nagyon gyorsan és kényelmesen tudod megtenni. 

Először is, ha megvan a minden szempontból megfelelő lehúzógerenda, akkor bele kell tenned a virtuális kosaraba. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz a “Kosárba teszem” feliratú gombra. Innen pedig már egyértelmű lesz, hogy mit kell tenned. A szükséges adatok megadása után a termék hamarosan kiszállításra kerül a megadott címre.

Ha szükséged van segítségre, vagy időközben olyan kérdéseid merülnek fel, amikre nem találod a választ, akkor keress minket bátran! Az elérhetőségeinket a felső menüsávban a “Kapcsolat” menüpont alatt találod.

Szűrés alap

Ár
129899 Ft 479990 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.