Aknalétra


Sok esetben előfordulhat, hogy le kell másznunk a szennyvíztisztítóba, tározómedencékbe vagy aknába ahhoz, hogy elvégezhessük a feladatainkat. Ezt azonban csak akkor tudjuk biztonságosan megtenni, ha rendelkezésünkre áll egy megfelelő kialakítású aknalétra. 

Ez egy speciális munkaeszköz, amit kifejezetten a mélybe ereszkedéshez fejlesztettek ki. A méretében, anyagában, magasságában és a rögzítés módjában is azt a célt szolgálja, hogy kényelmesen és biztonságosan lehessen használni. Mivel többféle kivitelben is be tudod szerezni, így számos helyszínen jó szolgálatot tesz.


Webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy profi munkát tudj végezni. A hagyományos létrák, fellépők, dobogók és tartozékok mellett a professzionális kialakítású szakipari létrák forgalmazásával is foglalkozunk. Ebben a kategóriában találod meg az aknalétrákat is, amik nélkülözhetetlenek a talajszint alatt történő munkavégzéshez. 

Milyen termékeket találsz az aknalétra kínálatunkban?

Számunkra kiemelten fontos, hogy kizárólag olyan munkaeszközöket kínáljunk a vásárlóinknak, amik 100%-ban meg tudnak felelni az igényeiknek. Ennek megfelelően az aknalétra kínálatunkban a Krause cég által gyártott létrákat találod. 

Ami az aknalétrák anyagát illeti, tüzihorganyzott acélból készülnek, de találsz olyanokat is, amiknek az alapanyaga nemesacél. Bármelyiket is választod, nagy teherbírású, erős és masszív létrával gazdagodsz. 

A fokszám tekintetében is nagy a választék, a 4 fokos változatoktól egészen a 15 fokosokig válogathatsz a kínálatban. Lentről számolva a legkisebb állómagasság 1,1 méter, a legnagyobb pedig 4,25 méter, amit el tudsz érni a használatukkal. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett létrákat?

Ha konkrét elképzelésed van a beszerezni kívánt termékekkel kapcsolatban, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatunkat. Ez esetben célszerű az oldalunk keresőfunkcióját használni, aminek segítségével nagyon gyorsan és kényelmesen találhatsz rá a keresett munkaeszközökre.

Ha felgörgetsz a kurzorral az oldalunk tetejére, akkor a kék sávban látsz egy fehér részt. Itt be tudod írni a keresett termék nevét, márkáját vagy sorozatszámát. Ahogy elkezdesz írni, a lenyíló menüben máris látni fogod a találatokat, amikre rá is tudsz kattintani. 

A kategóriaoldalon állva rá is tudsz szűrni a létrákra. Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt tudod megadni a számodra fontos paramétereket. Először is egy csúszka segítségével beállíthatod az ideális árintervallumot.

Ugyanígy tudsz eljárni az aknalétra által biztosított munkamagassággal is. Utána van lehetőség az állómagasság és a gyártó megadására is. Ha mindent beállítottál, akkor a rendszer automatikusan kilistázza neked a releváns találatokat.

Hogyan tudod leadni a rendelést?

Az oldalunkon nemcsak a keresés és a szűrés, hanem a rendelés leadása is nagyon egyszerű. Ahhoz, hogy a kiválasztott létrát meg tudd vásárolni, először is bele kell tenned a virtuális kosaradba. Ezt úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra. Ha már nem szeretnél tovább nézelődni, akkor a felugró ablakban válaszd a “Fizetés” opciót!

Már csak a személyes adataidat, a szállítási címet és a fizetés módját kell megadnod ahhoz, hogy le tudd adni a rendelésedet. Ha rendelkezel promóciós kóddal, akkor azt is meg tudod adni, ha pedig kész vagy, akkor a “Folytatás” gombra kattints!

Szűrés alap

Ár
48719 Ft 631270 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
3 m 4 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.