Krause Stabilo - 10-es sorozat


Krause Stabilo 10-es sorozat

Amikor nekiállunk, hogy elvégezzünk egy olyan feladatot, amit a talajszint felett jó pár méterrel kell megcsinálnunk, akkor valami nem hiányozhat alólunk. Ez pedig nem más, mint egy biztonságos gurulóállvány, például a Krause Stabilo 10-es sorozatból egy termék.

Az ebben a szériában található munkaeszközök kimagasló stabilitással, s ennek köszönhetően kiváló terhelhetőséggel rendelkeznek. Ráadásul olyan kiegészítőkkel, technológiai megoldásokkal is fel vannak szerelve, amik maximális biztonságot nyújtanak számunkra a magasban történő munkavégzés során. Ezeket az állványokat természetesen a mi kínálatunkban is megtalálod.


Bármilyen munka elvégzését is tervezed, a webshopunkban rátalálsz azokra a munkaeszközökre, illetve szerszámokra, amikkel profi munkát tudsz végezni. Amennyiben ipari használatra tervezett gurulóállványokat keresel, akkor a lehető legjobb helyen jársz, ebben a termékkategóriában ugyanis rendelkezésedre állnak.

Többek között a Krause Stabilo 10-es sorozatának állványait is itt találod, amik számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Mielőtt rátérünk ezeknek az előnyöknek a részletesebb bemutatására, kezdjük azzal, hogy miért is érdemes egyáltalán ipari gurulóállványokat választani a munkához!

Az ipari gurulóállványok használatában rejlő előnyök

Amennyiben szabadtéren dolgozol, és el kell érned egy bizonyos munkamagasságot ahhoz, hogy el tudd végezni az adott feladatot - például festést, glettelést vagy tetőcserét - akkor ahhoz szükséged lesz egy megfelelő kialakítású ipari gurulóállványra.

Ezt a szerkezetet ugyanis nagyon könnyedén fel lehet állítani, kész állapotban pedig gyors, kényelmes és 100%-ban biztonságos használatot tesz lehetővé. Mindezt úgy, hogy ha szükséges, akkor a kerekeknek hála el lehet tolni a kívánt irányba.

A Krause Stabilo 10-es sorozat állványai nem okoznak csalódást

A 10-es sorozatban található gurulóállványokkal 3-15 méteres munkamagasságot lehet elérni, ami azt jelenti, hogy a több emeletes épületek, sőt akár iroda- vagy társasházak homlokzatát, tető részét is el lehet érni a használatukkal. Ami a járólap hosszát illeti 2, illetve 2,5 méteres változatokat találsz a kínálatunkban. 

Mindegyikre igaz, hogy TÜV minősítéssel rendelkeznek, és megfelelnek a szabványoknak is, aminek köszönhetően teljesen biztonságosan használhatóak. Stabil acél kereszttartókkal, állítható magasságú kerekekkel és stabil kitámasztókkal is fel vannak szerelve, ami szintén hozzájárul a problémamentes használathoz. 

Miért lehet megbízni a Krause cég által gyártott létrákban, állványokban?

Ha nézelődtél már a kínálatunkban, akkor az első, ami feltűnt, az valószínűleg az volt, hogy mi a Krause cég által gyártott létrákat, illetve gurulóállványokat forgalmazzuk. Ez pedig természetesen nem véletlen, hiszen nagy figyelmet szentelünk annak, hogy nálunk kizárólag magas minőségű, megbízhatóan használható termékeket lehessen beszerezni.

A Krause német vállalatot 1900-ban alapították. Ez azt jelenti, hogy már több mint 100 éve foglalkozik olyan munkaeszközök gyártásával, amik hozzájárulnak a magasban történő munkavégzés biztonságához. Számukra ez a fő prioritás, de emellett a funkcionalitásra és a kényelmes használhatósára is odafigyelnek. 

Egy szó mint száz, a Krause márka védjegye alatt készülő létrák, illetve állványok minden tekintetben meg tudnak felelni a felhasználók elvárásainak, amit már hosszú évek, évtizedek óta bizonyítanak. Hidd el, a Krause Stabilo 10-es sorozatában sem fogsz csalódni!

Szűrés alap

Ár
313570 Ft 2271780 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
3 m 15 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Járólap hossza
Több... Kevesebb
Járólap szélessége
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.