Párátlanító

Stadler Form Albert párátlanító
Raktáron
Háztartási és irodai párátlanító

Stadler Form Albert párátlanító

STADLER FORM
ST0080
Raktáron
149 990 Ft
A páramentesítő készülék a levegőt egy ventilátor segítségével először egy nagyon hideg majd egy nagyon meleg rácson szívja át. A hideg felületen a víz lecsapódik és az alsó víztartályba csöpög, mely a felugró fogantyújának köszönhetően könnyen kiüríthető. 

Rendkívül széleskörben alkalmazható eszköz a hőlégfúvó – tulajdonképpen minden szerszámos szekrény jó, ha rejt egyet. A lakossági felhasználás mellett pedig építkezéseken, felújítási munkálatok esetén számít állandó szereplőnek.

-          Leggyakoribb felhasználási területét a festékréteg-eltávolítás adja, hiszen ezzel az eszközzel ez roppant egyszerűvé válik, egy kis melegítéstől a festékkéreg gyorsan leolvad.

-          A ragasztás területén is igen hasznos: szárításra és szétválasztásra egyaránt alkalmazható eszköz.

-          Használják továbbá műanyag megmunkálás, fém olvasztás vagy faanyag felületi kezelésének céljából is.

-          Jó szolgálatot tehet egy hőlégfúvó akkor is, ha olvasztásra van szükség, és hajszárítóénál nagyobb teljesítményű eszköz válik szükségessé.

A modern hőlégfúvók legkedvezőbb tulajdonsága, hogy rendelkeznek hőszabályozóval, így szinte biztosan a célnak megfelelő hőfokon végezhető el a szükséges feladat. Javasolt is ilyen terméket választani, sőt, a tökéletes és biztonságos eredmény érdekében olyan változatot, ami folyamatos szabályozással rendelkezik.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
39990 Ft 2550001 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...