Kézi betonlehúzó


Kézi betonlehúzó

Az építkezések, felújítási munkák alkalmával gyakran kell betonnal dolgoznunk, például amikor betonból járdát vagy feljárót kell készítenünk. Miután folyékony állapotban kiöntjük, szükség van a precíz elsimítására is, amihez remek megoldást kínál a kézi betonlehúzó. 

Ez egy olyan eszköz, aminek a használatával gyorsan és kényelmesen tudjuk elegyengetni a beton felületét. Erre azért van szükség, hogy a végén egy teljesen sima, egyenletes legyen az a terület, amit betonból kívánunk kialakítani. A betonlehúzót betonterítőnek is szokás nevezni, hiszen a segítségével különböző irányba tereljük az anyagot annak érdekében, hogy mindenhol ugyanolyan vastag legyen. 


A webshopunkban az egyik legnagyobb termékkategóriát a profi használatra tervezett létrák és állványrendszerek jelentik. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy más munkaeszközt ne tudnál beszerezni tőlünk, sőt!

Többek között az építőipari gépek és szerszámok is rendelkezésedre állnak. Azon belül találod a professzionális betonlehúzókat, betonsimítókat is, amiket két nagy csoportra oszthatunk: gépi és kézi változatokra. Lássuk, mit érdemes tudni az utóbbiról!

Milyen kézi betonlehúzók forgalmazásával foglalkozunk?

Nálunk kizárólag márkás munkaeszközöket találsz, amik már bizonyították azt, hogy meg tudnak felelni a felhasználók elvárásainak. Ami a gyártókat illeti, az AGT, a BetonTrowel és az Enar által készített betonlehúzókat tudod megvásárolni nálunk.

Ezek a modellek acélból vagy pedig alumíniumból készülnek, ami már önmagában is bizonyítja, hogy masszív és tartós használatot tesznek lehetővé. Sok modell esetében igaz, hogy állítható fejjel rendelkezik, ami megkönnyíti a vele való munkát. A nyelük pedig meghosszabbítható, ami nagy előny olyan esetekben, amikor nagyobb alapterületen szeretnénk teríteni a betonfelületet. 

A nálunk kapható változatokkal nemcsak a felület simítását tudod elvégezni, hanem az érdesítését, illetve csúszásmentesítését is. A kategóriában a kézi betonlehúzók mellett a szárazanyagszóró kocsi, az érdesítő kefe és henger is elérhető.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

Könnyen előfordulhat, hogy konkrét elképzeléssel érkezel hozzánk, emiatt pedig nem szeretnéd végignézni az összes kézi betonlehúzót. Ebben az esetben sokkal előnyösebb, ha használod az oldalunk kereső-, illetve szűrőfunkcióját, így ugyanis gyorsabban rátalálhatsz a keresett termékekere.

Az oldal tetejére görgetve a fehér sávba be tudod írni a szerszám pontos nevét, illetve márkáját. Elég, ha elkezded gépelni a betűket, a rendszer ugyanis úgy lett kialakítva, hogy kiegészítse a szöveget, és azonnal felajánlja a releváns találatokat.

Ha részletesebben is kíváncsi vagy a termékekre, akkor rájuk kattintva meg tudod nézni a termékadatlapot. Itt minden fontos adatot, illetve jellemzőt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy el tudd dönteni: célba értél vagy nézelődsz tovább.

Hogyan tudod leadni a rendelést?

Ugyanúgy, ahogy a keresgélés és az informálódás, a vásárlás is nagyon egyszerű. Ehhez csak annyit tenned, hogy a kiválasztott kézi betonlehúzót beleteszed a virtuális kosaradba. Ezt követően pedig már csak az van hátra, hogy megadd a szükséges adatokat. 

Miután mindent kitöltöttél és kifizetted a rendelésedet, az hamarosan megérkezik az általad megadott szállítási címre.

Szűrés alap

Ár
57990 Ft 529900 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.